Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Gezenbilir Balıkesir Grubu

Arkadaşlar merhabalar, gezenbilir ailesinde uzuun zamandır yer almakla birlikte Balıkesir'e taşınalı 2 yıl oldu ama pandemi sebebi ile çok hareket imkanı bulamamıştır. Balıkesir'deki arkadaşlara bir merhaba demek istedim bu başlık altından, görüşmek ümidi ile.. Ad - Soyad: Erdoğan Uzlu Doğum...

2. euzlu

1998 Kazasız, Boyasız, Hasar Kayıtsız, Prins Lpg, Ekstraları Mevcut.. 235.000'de

Arkadaşlar, beni ve aracımı bilen bilir, gizlisi, saklısı, ayıbı olan, utandıracak bir araç değil, sadece araç değişikliği için satıyorum.. linki aşağıda.. herkese selamlar... "1998 Jeep Grand Cherokee 5.2 30.990 TL Sahibinden satılık ikinci el - 438079566"
  3. euzlu

Ankara Servis

motora koyduğunuz ilk yerde fiyat aldığınız yağ ile aynı marka mı? yani iki yer arasındaki fark biraz uçuk da.. hepimizin hizmet almakta gönül rahatlığı duyduğu yer ve güvendiği usta farklılık gösterebilir elbette.. sağlık hizmeti almak gibi düşünelim, herkes güvendiği doktora gitmeye çalışır...

4. euzlu

Cherokee Için Kapı Sensörü+far Ve Egsoz Başlığı Satan Var Mı?

egzosun son çıkış ucunu diyorsanız o kolay, flowmaster zaten sadece arka kapı altındaki susturucu kısmı olduğundan son çıkışa uzamıyor.. bu parçaları HanJeep, Oğuzhan Mülayim-Sakarya'dan bir sorun, en fazla yeni ve çıkma parça derinliği onda var... 0 532 065 90 90
  5. euzlu

97 Model Grand Cherokee 4.0 I6

maşallah, güzel araç...

6. euzlu

97 Model Grand Cherokee 4.0 I6

maşallah, güzel araç...

7. euzlu

Zj Egzoz Seçimi

efsane bir video olmuş.. 5.2 için tüm sorulara cevap verecek derecede doğru senaryo kurgulamışlar.. tebrik ederim çekenleri..
  8. euzlu

Babamla Beraber5.2 Zj Ile Ilgili Yardımlarınıza Ihtiyacımız Var

cevaplar; 1-yakıt en öneli gider, haricinde yaşa bağlı ufak tefek mekanik yıpranma ve değişim gereksinimleriniz olur ki parçası ucuzdur, nereden alacağınızı bilirseniz!!! motorda hararet yapmadı ise veya yaptırmazsanız hiç bir problem olmaz, yani bakımlı bir geçmişi varsa, alırken en fazla...
  9. euzlu

Antalyada Jeep Ve Chevy Ustasi

cidden korkutucudur, yaşadığımda arabadan atlamyı düşündüğüm oldu : )))))) bilmeyen bir usta ban yaklaşık 2000 tl harcatmıştı ve yine bulamamıştı!!!!.. oluyor böyle bazen, tecrübe : )) ön kol yumurta burçlar, trackbar burçları veya direksiyon amortisörü.. yükseltme var mı? neyse, sorununuzun...

10. euzlu

Antalyada Jeep Ve Chevy Ustasi

Antalya'da Tek adresiniz var... Gökhan Usta.. Amerikan da tek geçerim, ciddi bir amerikancıdır, sadece orada değil memleketin herbir tarafında amerikancılara destek verir ve tanınır.. hem ustalığı ile hem adamlığı ile... 0532 670 88 84...

11. euzlu

Ankara Servis

HMC Amerikan Servis, ŞAŞMAZ... MURAT USTA 0555 998 68 08
  12. euzlu

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

yasak aşk derken "önlenemez tutku" "keşke olsa" esprisi anlamında.. ; ))

13. euzlu

Defender Almak Istiyorum

bir kaç derin nefes alın... ara sıra atak yapsa da geçer bu kriz durumu :))))) yok geçmezse durumunuz fena.. : )))) Şaka bir yana Allah kolaylık versin.....
  14. euzlu

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

BUNLARDA BENİM 6. GRAND CHEROKEE'mden : )) Her birini ayrı sevdim ama ZJ ayrı aşk....
  15. euzlu

Gc 5.2 Performans!

benzin pompasııııı veya filtre, en hafif ve olası sebepler...

16. euzlu

96 Model Jeep Yıllık Vergi

normalde yok, kasko değerinden gidip düşürme şansınız var gibi görünse de baz alınan öncelikli parametre "motor hacmi" olduğundan onda oynama yapamıyorlar diye biliyorum... zaten son yaş dilimindeyiz.. yani bir alt yaşa düşme şansımız yok.. aksi bir tecrübesi olan varsa ki yıllardır bu araçları...
  17. euzlu

Zj Için Ön Koruma Demiri Arıyorum...

bence yaptırın, zor bulunur...
  18. euzlu

1995 Jeep Gc Zj Inceleme Isteği

Araç komple boyalı duruyor zira yan çizgileri yok, bu çizgiler Orvis edition'da alın sarısı ve kırmızı olur, kasada işlem gördüğü aşikar bazı parçalar var, özellikle sağ tarafta, lastikler kumho KL 71 desen yeni ama bir halta yaramaz, asfaltta çok riskli bir desen, zaten MT yani direkt %80 çamur...

19. euzlu

5.2 Cherooke Hakkında Tavsiyeleriniz Arkadaşlar

Gökhan Doğan; Proauto 4x4
  20. euzlu

5.2 Cherooke Hakkında Tavsiyeleriniz Arkadaşlar

işte şu arkadaşa; "Güvenlik Kontrolü Gerekli" 0532 670 88 84

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız