Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba efendim. j9 düşnüdüm ama uzunluk ve daha sonra satamamaktan korktum.
malum şehir içlerindede kullanacağım. ben komple karavana dönüştürmeyeceğim alacağm aracı. cokta masraf yapamam bütçem cok fazla yok. kendı imkanlarımda 2 yatak bi buzdolabı falan gibi temel ihtiyaclarımı giderecek...
merhabalar son 1 aydır haftasonları ve yazları izinlerimde campervan olarak kullanabileceğim. ayrıca arasıra çarşıya pazara gidebileceğim fazla büyük olmayan bi araç bakıyorum. bütcem kısıtlı. 1997-2000 model arası Mitshbishi L300 baktım ama fiyatlar cok şişmiş , Wolkswogen T4 2.4 ,2.5 baktım...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
23 Şubat Saat 12:45 civarı dünyaya geldi kızım..
mutluyuz çok farklı bi duygu allah herkeze yaşatsın bu duyguyu
Adı Elçin 3,360 Gr doğdu.
çok teşekkür ederim sağolasınız..
sabırsızlıkla beklıyoruz doğumu bakalım..
3,100 gr dı 1 hafta evvel doğuma kadar 3,5 kg olur heralde :D (babasına çekıcek heralde 99 kg yumda :) )
Hoşbulduk.
Verdiğin bilgiler için çok sağol abi.
tabiki buralara yolunuz düşerse görüşmek tanışmak isterim.. inşallah bi gün bizimde yolumuz düşer oralara..
2-3 sene içinde motorumu değiştiremem kaza ve 4,5 ay evde yatmam baya bi maddi olarak zorladı...
Merhabalar Adım Fatih A. ZORLU 24 Yaşındayım.
Evliyim..(3 Hafta Sonra Kızım Olacak Baba Adayıyım)
Antalyada Yaşıyorum..
Turizmde Aşçılıkla uğraşıyorum..
Yamaha YBR 125 (2007)Motorum var.
Motorize07 adlı bi gurubumuz var arasıra geziler...