Arama sonuçlarınız

1. O

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında Herkeze selamlar.Sinop'ta bi arkadaşım aracına vinç taktırmak istiyor warn dan başka model düşünmüyoruz.Araç nissan skaystar sss warn marka vinç o araca göre tasarlanmış gibi çok güzel uyum sağlıyor. Bu konuda sizlerden yardım alabılırmıyım fıyatı uygun temiz ıkıncı elde...

2. O

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Navara bence arazi için yspılmış bi araç değil ama skystar ve raly raid in tek eksiği kilitli difransiyel.. Kilitli difransiyel olsa L200 den daha da üstün olur :D
  3. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkze merhaba dıyorum öncelıkle ;) Adım samet ÖZTÜRK 25 yasındayım kulanıcı adım (ozturksamet)Samsunda GSM sektöründe tekniyen olarak çalşıyorum... Benim önceden off road ile hiç bi alakam yoktu ama bu işe başladığımdan bu yana çok güzel şeyler yaşadım 4-5...

4. O

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina L200 asfalt ta nıssanlara göre daha dengesiz ben 4 senedır nıssan rally raıd 4x4 kullanıyordum ama şimdi L200 kullanıyorum orj lastıkle vırajlarda çok kötü nıssanla 120km ile gırdıgım vırajlara L200 ile 100km hızla zorluk yaşıyorum.. Ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri