Arama sonuçlarınız

1. tornado57

Tekne Merakı Ve Filika'ya Yönelmek

hocam teknenin yapısına veya duruşuna uygun monte edilmemiş olabilir motor veya pervaneniz, yada teknenin yükü ön tarafta kalmış olabilir, 4,5 metre yarın kamara teknede 10 bg dıştan takma dizel kullandım, tam gazda teknenin burnu kalkıyordu biraz,, pervane çapı veya varsa şanzıman dedvri az...

2. tornado57

Makaslı Römork 1000 Tl

2014 yılının ilanıdır, artık satılık DEĞİLDİR
  3. tornado57

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

abi arka yolcu ayak yeri için olan üstü kapalı boşluğu nasıl değerlendirdin?

4. tornado57

Kamp Için Aydınlatma

Araç ile gidiyor ve araca yakın yerde kamp yapıyorsanız solar şarj kontrol cihazı alıp araç aküsüne bağlarsınız, şarj kontrol çıkışına direk 12 volt şerit led bağlayabilirsiniz, akünün bitmesine engel olur, sonradan kçük panel de ekleyebilirisiniz, hem akü taşıma drdi hem de masrafı olmaz
  5. tornado57

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

Oturma grubu yerleşimine bağlı, normal koltuklar gibi oturulacaksa tavandaki (karavan tipi kontrplak-hafif) dolaplar rahatsızlık vermez, güzel olur. iki kişilik kullanımlarda bazen yatağı topladan devam ediyorsunuz, yatak altı dolaplar da erişimi rahayt olmuyor. giysi, tlf vs gibi günlük sık...

6. tornado57

Doblo'ya Böyle Bir Kurulum Yapılabilir Mi?

yemek konusunda kayar camları (d1-2 ) kullanıp davlumbaz varı havalandırma olursa içeri koku sinmez.

7. tornado57

XL (yüksek tavan) olmayan doblolarda üstteki dolaplar oturma konumunda rahatsızlık verici olur yanlara oturma süşünürseniz. İke koltuğu gibi düz ve sadece ön koltuklar kullanılacaksa güzel olur. benimkinde oturma arkada yanlardan karşılıklı şekilde, o yüzden tavan kısmı boş
  8. tornado57

Maxi XL güzel olur :)
  9. tornado57

selam, ben D2 maxi de katlanır kamp sistemi kulanıyorum, maxi xl de çok daha güzel olur, ileride bunların5 koltuk camlısını alma hayalindeyim :)

10. tornado57

Baofeng Uv-82 (5w / 8w ) El Telsizi (sifir-İhtiyaç Fazlası)

boafeng 888 pmr ler ile birlikte kullanabilir miyim?

11. tornado57

750kg Altı Karavanlara Çok Iyi Bir Alternatif: Saly Carabinata

Arkadaşlar fren konusunda el freni ile ilgili yazmıştım, normal karavan freni için acil durumlar dışında frensiz gitmeyin. Ben bir süre frensiz kullandım, tavsiye etmem. ha frensiz ve güvenli olması için çeken aracın 3,5 ton ve üstü olması gerekir o zaman etkilemez. Daha hafif araçlarla frensiz...
  12. tornado57

750kg Altı Karavanlara Çok Iyi Bir Alternatif: Saly Carabinata

Fren yoksa takoz bir noktaya kadar is görür. Fakat egim olursa kaplin surelli yükte olacaktir. Karavani takozla sabitleyeceksiniz, baska biri kaplin başında olacak, yarim debriyajla kaplini yukten kurtaracaksınız, zor bir iş. Egimde fren varsa da kaplin i ayirmak ve baglamak zor. Duz alanda...

13. tornado57

Hocam ocagin alev delikleri yukari dogru ve normalden daha sık, o yuzden ısıtması ve tuketimi daha hızlı, yaninizda cakmak gazı bulundurun, koliyle aldim ben. Bu tür ocaklar gercekten verimli, beklediginizden daha cabuk ısıtıyor. İki gozlu ocakta bi yanda cay bi yanda menemen mis :) ALE-L21...
  14. tornado57

1.2 Araç Ve Çekme Karavan

750 kg alti Gundigdu da monoblok fiber uretecek, hafif karavan bende bakiyorum, simdilik bakiyorum, daha once monoblok fiber karavani vardi. Fiberkerde su alma, koselerden acma vb olmuyor o yuzden ozellikle. ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. tornado57

Hocam 3 cay + iki tava falan yapiyor bir kartuş, ben cakmak gaziyla doldurdum kartusu tekrar. ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. tornado57

Merhabalar, Wc kabini icin kucuk cadirlardan alabilirim, ayni zamanda dus kabini de olur. Dus sistemi icin bende 12 volt pompali sistem düşünmüştüm. Yazin bebegimizle olacagimizdan pek uzun konaklama ihtimalimiz uok gibi, ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. tornado57

Sn adigekuzeyli, Taşınabilir tuvalet 10 litrelik, en kucuk model, resmini hafta ici atabilirim, Perde oto dosemeciye yaptirdim, standart tip, fakat berbat bir iscilikle igrenc görünüyor, ustelik karavanci bir abinin tavsiyesi ile gittim, kendi üretimimiz dedi yalanmış, bursadan geliyor, olcu...
  18. tornado57

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Yusuf AYBEK e ulaşın, danışın, mümkünse ikna edip yaptırın, karavanda mdf/sunta vb kullananlardan uzak durun...

19. tornado57

100 Watt Lık Güneş Paneli Montajı

Sn kartalveat, O kadar da bağımsız olacak kadar değil :) Demek istediğim araçtan kendinizin ayırma imkanı olması iyi şarj için, bir kaç metre alan içine, hatta akü araçta kalabilir bu durumda :)
  20. tornado57

100 Watt Lık Güneş Paneli Montajı

Enlemesine tavan barları üzerine monte edeceksiniz sanırım, kolay sökülebilir olursa başka yerde kullanma şansınız olur, özellikle de şarj olsun diye arabayı güneşin altına koymak zorunda kalmazsınız. 2. bir akünüz varsa monte etmeyin derim. Akü taşıma zahmeti olur, yolda zaten şarja ihtiyacınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri