Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ?
kesinlikle ortam perfect olur....neyse su wc var........wc ler biraz bakımsız ama biyerden sonra mecbur ;D ;D.cep telefonuda sadece seyirtepesine cıkarken cekiyo belli bi yerde oda sadece turkcell..bunun dısında dogayla basbasa sınız...kamplı gezilerde liste...
tabi bide dikkat edelim lütfen arkadaslar geceleri yedigöller sessiz ve ürkütücüdür.. :-\ :-\ :-\...eger müsait olursamda o tarihte orada görüsmek isterim..
merhaba kardesim kendim devrekli olduğum için ve yedigöller hayranı oldugum icin cvp yazma geregi duydum..o tarihte yüksek ihtimalle soguk -1 -3 arası sogukla mücadele etmeniz size ne getirmeniz gerektiğini acıklar umarım cünkü ben senenin her ayı mutlaka...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
merhabalar herkese ben fatih..daha yeni üyeyim ve tanıma asamasındayım.tam bi doga tutkunu içi içine sıgmayan bi karakter kendini bu siteden baska bi yerde bulamaz zaten...kendime ait 85 model toyota hılux pıck-up ım var 2.arac arayıslarındayım dahada karar vermiş...