Arama sonuçlarınız

1. OGUZBOYLU

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) süper bir fikir, bulan, şekillendiren ve emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ederim. Darısı Ankara' ya olur inşallah:)

2. OGUZBOYLU

Ankara Ayaş Uçuş Videosu

Ynt: Ankara Ayaş Uçuş Videosu çok güzel bir paylaşım, tebrikler..
  3. OGUZBOYLU

ANITKABİR' de (Murat SONGÜR)

Ynt: ANITKABİR' de (Murat SONGÜR) .

4. OGUZBOYLU

5. OGUZBOYLU

6. OGUZBOYLU

Umarım beğenirsiniz..

7. OGUZBOYLU

nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? Rica ederim Serdar Bey, faydalı olduğuna ben de çok sevindim. Sevgiyle kalın.
  8. OGUZBOYLU

Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları

Ynt: Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları tebrikler, başarılarınız daim olsun . .
  9. OGUZBOYLU

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? bazı yerleri kopyala yapıştır yaparken gözden kaçırmışım, osman bey' in de dediği gibi cb telsizler ruhsat gerektirmezler. Bu bağlamda düzeltmiş olalım. selamlar

10. OGUZBOYLU

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? merhaba serdar bey, size bildiğim kadarıyla bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım. öncelikle, pmr - cb - frs - gmrs' nin ne olduğunu açıklamamda fayda olduğunu düşünüyorum. pmr: PMR 446 kelimesi bir kısaltma olarak “Private Mobil Radyo” kelimelerinin baş...

11. OGUZBOYLU

99 model Emsalsiz Lada Niva 1.7 i

Ynt: 99 model Emsalsiz Lada Niva 1.7 i Arac satilmistir ilginize tesekkurler..
  12. OGUZBOYLU

99 model Emsalsiz Lada Niva 1.7 i

Arac resimlerde de goruldugu gibi emsalsizdir. Orjinal 48.000 km de, ceki demiri isli, BBS Jantlar ve sifir A/T serisi lastikler, Tavan ustu bagaj ve Bagaja monte yurtdisindan getirttigim ozel sis ve seti (anahtarindan rolelerine kadar kit seklinde) Lada niva icin ozel uretilen camurluk...

13. OGUZBOYLU

Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ?

Ynt: Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ? ille de bu el cihazini kullanmak istiyorsaniz mutlaka arac antenine baglamanizi tavsiye ederim. Cunku bu sekilde alma ve gondermede en az 5 kat kazanciniz artacaktir. Ayrica elektronik aksami fazla olan bir arac...
  14. OGUZBOYLU

motorola gm350 için yardım

Ynt: motorola gm350 için yardım Reha bey' in de yazmis oldugu gibi malesef cb cihazlarla iletisim kurmaniz mumkun degil. Sizdeki cihaz ya 136-174 MHz araliginda bir VHF cihaz ya da 403-470 MHz araliginda calisan bir UHF cihazdir. Bu cihazlarin epromlari bu sekilde ayarlanir.
  15. OGUZBOYLU

Kizilcahamam' dan kareler

Oncelikle herkese selamlar.. Yeni uyeyim ve harika paylasimlarin oldugu bu sitede sizlerle birlikte olmaktan cok mutluyum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri