Arama sonuçlarınız

1. T

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster selamlar. seviyeli yorumunuz için tebrik ederim. kimileri para ile herşeyin sahibi olduklarını sanarlar. elindekiyle mutlu olamayan insanlara diyorum. bende toyota corolla d44 var satıp 4*4 duster dci almak istiyorum galiba seninkide 4*4. umarım corollanın rahatlıgını aramam...

2. T

Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler terios beğendiğim bir 4*4. değişikliklerle süper olmuş. kazasız günler
  3. T

subaru impreza 1.5 awd yardımm

Ynt: subaru impreza 1.5 awd yardımm 2007 model sedan 1.5 awd düz vites düşünüyorum. 2006 da olabilir. ama sizin kadar bilgim yok bu konuda. biraz aydınlatırsanız ikisi arasındaki farkı... kumda çamurda bana keyif yaşatcgnı tahmin ediyorum. insallah biraz daha param olunca suzuki g.vitara almayı...

4. T

subaru impreza 1.5 awd yardımm

selamlar. subaru awd 1.5 de tereddütteyim. arkasına romork takıp teknemi deniz kıyısına götürücem. bazende köye gidiyorum. hafif çamurlu toprak yollar var. yani kumda ve camurda kullanmak istiyorum. awd sistemi bana yararlı olur mu. arabada 4*4 zevkini yaşamak istiyorum.hemde asfaltta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri