Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBUNUN 29-30 EKİM KIZKALESİNDE KAMPLI GEZİ PROGRAMI
Herkese selamlar. Geçen sene de aracımız olmamasına rağmen sağolsunlar bizi Adana Belemedik gezisine götürmüşlerdi. Bu geziye de katılmak isterim fakat yine aracım yok ve kamp malzemelerim ne yazık ki memlekette...
MART sonu NİSAN başı gibi kiralık motokaravan ve ya karavan arıyoruz. Yaklaşık 7 günlüğüne yardımcı olabilecek karavan sahipleri varsa irtibata geçmelerini rica ederim.
MERSİN de oturmaktayız.
tunahmet@gmail.com
0506 557 3146
Ahmet TUNA
Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010)
Gezide bize de yer ayırdığınız için sonsuz teşekkür ederim. İlk uzun soluklu bir off-road(tur) deneyimim oldu. Arkadaşım ve ben çok keyif aldık. Çekilen fotoğrafları paylaşmak isteyenler mail adresime...
Yüce bey iyi akşamlar. Biz Hakan beyle konuştuk Meydan dürüm ün sahibi. Tarsustan 2 arkadaş sizin gezinize katılmak istiyoruz fakat aracımız yok. Bize yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba herkese selamlar.
Ben Ahmet TUNA. Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 2. Sınıfta okuyorum. Gezenbilir sitesinin yeni üyesiyim. Off-road a meraklıyım. Fakat öğrenci olduğum için aracım...
Merhaba herkese selamlar.
Ben Ahmet TUNA. Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 2. Sınıfta okuyorum. Gezenbilir sitesinin yeni üyesiyim. Off-road a meraklıyım. Fakat öğrenci olduğum için aracım...