Arama sonuçlarınız

1. tunahmet

ÇUKUROVA OFFROAD GRUBUNUN 29-30 EKİM KIZKALESİNDE KAMPLI GEZİ PROGRAMI

Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBUNUN 29-30 EKİM KIZKALESİNDE KAMPLI GEZİ PROGRAMI Herkese selamlar. Geçen sene de aracımız olmamasına rağmen sağolsunlar bizi Adana Belemedik gezisine götürmüşlerdi. Bu geziye de katılmak isterim fakat yine aracım yok ve kamp malzemelerim ne yazık ki memlekette...

2. tunahmet

KİRALIK KARAVAN AKDENİZ BÖLGESİ

Ynt: KİRALIK KARAVAN AKDENİZ BÖLGESİ Bahsettiğiniz kişiyle konuştum. Teşekkürler daha başka önerileriniz varsa lütfen paylaşınız...
  3. tunahmet

Ynt: KİRALIK KARAVAN AKDENİZ BÖLGESİ Aslında bize Ankara da uyar sizin aracınız nedir biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?

4. tunahmet

Ynt: KİRALIK KARAVAN AKDENİZ BÖLGESİ Mersin siz hangi ildesiniz.
  5. tunahmet

MART sonu NİSAN başı gibi kiralık motokaravan ve ya karavan arıyoruz. Yaklaşık 7 günlüğüne yardımcı olabilecek karavan sahipleri varsa irtibata geçmelerini rica ederim. MERSİN de oturmaktayız. tunahmet@gmail.com 0506 557 3146 Ahmet TUNA

6. tunahmet

Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010)

Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010) Gezide bize de yer ayırdığınız için sonsuz teşekkür ederim. İlk uzun soluklu bir off-road(tur) deneyimim oldu. Arkadaşım ve ben çok keyif aldık. Çekilen fotoğrafları paylaşmak isteyenler mail adresime...

7. tunahmet

Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010) Yüce bey iyi akşamlar. Biz Hakan beyle konuştuk Meydan dürüm ün sahibi. Tarsustan 2 arkadaş sizin gezinize katılmak istiyoruz fakat aracımız yok. Bize yardımcı olabilir misiniz?
  8. tunahmet

Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010) Kimse bana yardımcı olmayacak mı?
  9. tunahmet

Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010) Merhaba herkese selamlar. Ben Ahmet TUNA. Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 2. Sınıfta okuyorum. Gezenbilir sitesinin yeni üyesiyim. Off-road a meraklıyım. Fakat öğrenci olduğum için aracım...

10. tunahmet

Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010) Merhaba herkese selamlar. Ben Ahmet TUNA. Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 2. Sınıfta okuyorum. Gezenbilir sitesinin yeni üyesiyim. Off-road a meraklıyım. Fakat öğrenci olduğum için aracım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri