Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karar geri çekilmiş diye duydum. Bu arada yol üzerindeki kantarların bir çoğu kapalı oluyor. Tırlar kamyonlar girmeden vızır vızır geçerken Doblo'yu Connect'i kantara sokmak çok akıl karı değil.
İstanbul'da ikamet ediyorum. 2020 de sipariş vermiştik. Sözleşmeye göre 15 gün gecikti. Kış gelmeden 2 kamp sıkıştırdık araya. Biz de kışın geçip havaların ısınmasını bekliyoruz 4 gözle şu an...
Biz karavanı Kasım ayında teslim aldık daha sonra 2 farklı haftada 3 gece kaldık yalıtım fena değil gibi hatta bir gece ısıtıcıyı bile açmadık. Çok soğuklarda ve çok sıcaklarda nasıl olur tabi bilmiyorum.
Hepsi bir birinden güzel kareler ellerinize sağlık ben de bir kaç kare ekleyip sayfalarımın tanıtımını yapayım.
Astrophotographyturkey🇹🇷 instagram.com/astrophotographyturkey ve twitter.com/AstroPhotoTurk
şahsi instagram hesabım da isntagram.com/hexametaphosphate
Hocam şahsi fikrim depodaki suyun donması sorun değil zira genleşecek kadar boşluk oluyor depolarda. Sorun asıl hidrafor, şohben ve borularda bunun için de en doğru çözüm suyu tamamen boşeltmak veya antifiriz.
Herkese merhaba;
Bu hafta aracıma çeki demir bağlatmayı planlıyorum. Anadolu yakasında bir kaç yerden fiyata aldım. Bunlar sırasıyla Handy Trailers, Romorkum.com, Cekicen.com, Üçel otogaz, Pino bunların haricinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
İstanbul'da bu haftasonu Pendik'te ve 5 Ekim'de Yeşilköy'de olmak üzere iki tane kamp ve karavan fuarları var. Eskiden ücretsiz bilet linki olurdu. Böyle bir durum var mıdır?