Arama sonuçlarınız

1. O

43 Watt Güneş Paneli Solar panel Satılık..

Ben rüzgar olmadığını anlayarak güneş paneli yaptım 12 volt 3.6 voltaj alıyorum bir evin bir gecelik aydınlastmasını karşılıyor. Artık bundan hevesimi aldım ve Buggy Yapacağımdan Satıyorum. Satarsam Buggy e Başlıyacağım. Fiyatı 200 Lira 275 liradan düşürdüm. İnanın Maaliyetine satıyorum...

2. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı Ben rüzgar olmadığını anlayarak güneş paneli yaptım 12 volt 3.6 voltaj alıyorum bir evin bir gecelik aydınlastmasını karşılıyor. Artık bundan hevesimi aldım ve Buggy Yapacağımdan Satıyorum. Satarsam Buggy e Başlıyacağım. Fiyatı 200 Lira 275 liradan düşürdüm. İnanın...
  3. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı eger elinizde abinizin yaptıgı turbine dair bi fotograf varsa paylaşabilirmisiniz belki öğreneceğimiz şeyler vardır mutlaka..

4. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı estağfurullah bende size laf saöz etmek amacıyla söylememiştyim ama önemli olan da kend imkanlarımız doğrultusunda yapabilmektir... bnde sizden özür dilerim.
  5. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı bakır dediğiniz bobin Teli olmalı.biz bu hobiyi erlimizden gelenlerle yaıyoruz itü deki imkanlarla bizim imkanımız karşılaştırılamaz. Bu kanatlar Hatalı Kanatlar zaten Ben sadece Step Motorların Fazlarının Nasıl baglandıgını göstermek istemiştir. Ayrıca bu...

6. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı doğrudur diyotlar ac yi dj ye cevirir diyotla ama bu step motorların bazılarında 3 faz bulunur bu fazları diyot yardımıyla seri bağladıpınızda güç artar yani 1 bobinden alacagınız elektriği 3 bobinden alırsınız

7. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı benim yaşım 14 yeni projemde step motor kulanmayı düşünüyorum ankara konya sokaktya cıkmaları oldukca ucuz 10 20 lira gibi bir fiyattan veriliyor 3 fazlı bu 3 fazla diyotlarla seri bağlayıp gücü yükseltmek mümküün başka bir sitedeki çalışmadan...
  8. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı dediğim gibi akü olarak ben ışıldak aküsü kullandım şarz devresi zaten ışıldakta evcur ışıldagım 20 wattlık bir fleurousan yakıyor bende sadece elektrikle akü şarz etmek yerine trafo cıkışını iptal ettim elternatörü bagladım yarı kesintili trüzgarda 3,5 saat...
  9. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı yaş kaçtı bu arada

10. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı evet ben fazla mesaj yazmıyorum oraya bende yapmıştım birtane aşırı rüzgarda motor cok ısnınıp yanmıştı. kanatlarım ucup parcalanmıstı simdi yazın tekrar bir sistem kurmustum calısıyor yazlıgımda su an lık bir tane akü dolduruyor aam büyütücem bende sizin gibi...

11. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı saytın emre ozk sizin videonuzu daha önce izlemiştim fakat sizin rüzgarınıza göre cok az dönüyor kanatlarınız acaba açılarını yanlış mı verdiniz. yoksa balanstan dolayımı
  12. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı ne yazıkki telefondan bilgisayara aktarmak için arabrimim yok ama yakında başka biriyle ççekip aktarabilirsem burtaya koyacagım

13. O

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı arkadaşlar bende bisiklet dinamosundan EDİT: ==> yaptığım <== 12 voltluk bir bisiklet dinamosu 2 kanat'a bağlandımı süper sonuç veriyor ben bunla ışıldağımın trafo girişi yerine alternatörden gelen ac akımı verdin çünkü trafodan ac gidiyor kendi devresi içinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri