Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu dağıtmak istemem ama bir sorum olacak.Acaba 4motion bir caravelle alıp portal aks uygulayabilirmiyiz.seikel diye bir firma transporter ve caravelle için yapıyordu.TÜV de sıkıntı olurmu.Ayrıca gümrükte parça sıkıntı yaşarmı gibi sorular da geliyor insanın aklına.Bir soru dedim ama fazla...
Çok güzel....Eminim birçok doğa aşığının hayallerini süslüyordur....Unimog....Anlatılmaz yaşanır diyesim geldi,ne yazık ki yaşamadım...Şimdilik 4x4 sprinter hayali kuruyorum...İlerde belki unimog da olur..Tekrar tebrik ederim...
Aracınız hayırlı olsun..acaba aracınız 4x4 mü...Malum sitede birkaç ilan görmüştüm düşük kilometrelerde..Acaba o araçlardan birimi diye tahmin ettim..Şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar..
Hayırlı olsun..umarım hayalleriniz gerçek olur.İlgiyle takipteyim.Bir de sorum olacak...Karavan ruhsatıyla ilgili bir gelişme varmı.Yani kendiniz yapınca plan proje onay,vs yasal işlemler kimin tarafından yapılacak.Selamlar..
cevabınız için teşekkürler yalnız şu kısmı anlayamadım(Almanya’da oturumu olmayanlar karavanı Almanya dışına çıkarmak için alabiliyorlar.
yani ben yeşil pasaportum la Almanyaya karavan fuarına gitsem oradan bir karavan alabilecek miyim...ya da farklı bir yol mu izlemem gerekiyor.teşekkürler.
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Acaba yurt dışından karavan alabilirmiyiz.Daha önceleri biraz araştırmıştım ancak 4-5 sene önceydi.Güncel değişikliklerden haberim yok..Şimdiden teşekkürler.