Arama sonuçlarınız

1. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! ...!

2. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! ben 3 tanesinden gönderiyorum. anlayan anlar...:)
  3. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi !

4. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Cemo; Seninle burada bu konuda cevaplaşmak istemem. Konuyu sen açtın, ben de cevap veriyorum. Bir taraftan gitmesini istediğin tarafın dinazorluğundan bahsederken diğer taraftan da yakındığın şeyleri yapan kesimi üstü örtülü destekler bir tavır içindesin! . Şimdi bu çelişki...
  5. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Cemal, Konuyu döndürüp dolaştırıp asıl söylemek istediğine getirmişsin. Madem siyasetle ilgilenmiyorsun, neyin ne olduğunu bilmediğin bir konuda neden yorum yapıyorsun? Kendi düşüncenin ihtiyar bir amcanın ağzından söylemen de tam sana göre bir şey olmuş. Geçenlerde...

6. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Zavallı Datvi uzun bir süredir kafesin içinde. Elbette hayvanın psikolojisi bozulmuştur. Özgür bir ortamda yaşam sürerken birden kefesin içine girmesi ne demek? "Bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım" demiş. Datvi'yi kafesin içine koyanlar Datvi için "en iyisinin...

7. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi !
  8. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili Cemal, "Şimdi Anadolu Vahşi hayatı koruma ve hayvan rehabilitasyon merkezini ve derneğini kuruyorum" demişsin. Seni kutlarım. Umarım Datvi ve Datvi gibiler de en kısa zamanda senin sayende özgürlüklerne kavuşurlar. Bu gün doğanın dengesini bozanlar başka bir şekilde...
  9. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Amazon Ormanları'nda bir kelebeğin kanat çırpması, Avrupa'da fırtına kopmasına sebep olabilir....

10. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Merhaba, Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8247784.asp uzantılı sitede "Datvi" hakkında çok güzel bir yazı yazmış. Bir arkadaşımız da yukarıdaki sayfalarda yer vermiş. Yazının son satırlar şöyle bitiyor. ............ O, ayı görünce...

11. Silvan GÜNEŞ

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı Kitabı içine mesaj bırakan çocuk belki de şöyle söyleyecek mektubunda... "Sevgili arkadaşım. Ben bu kitabı kendi harçlığımı biriktirip almıştım. Bu yüzden de bunu okumak için bu kitaba sanip olmadan önceki duygularımı tarttım biraz önce. Bir şeye sahip oduktan sonra onun...
  12. Silvan GÜNEŞ

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı Aslında bu kitap bağışlama ile ilgili konuyu en güzel bir merkezde toplayarak tüm ülke genelinde sürekli yapmak gerekiyor. Bence bunun için Kaymakam ya da Belediye bir birim oluşturacak ve her il, ilçe ve beldenin bu birimine atandaşlara yapıl sürekli bilgilendirme...

13. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Datvi demir parmaklıklar arasında " sözde" ( doğal hayata alıştrılmak için burada rehabilite edildiği....!) gibi süslü laflarla BEŞERİ DOĞAMIZA AYKIRI söylemlerle bu tezi savunanların sakızı olduysa, aslında onu buraya tutsak edenlerin insan inadına dayalı statü kaygısına...
  14. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Silvan GÜNEŞ bu yaşanan hazin olayın ardından yaşanılan bu anlamsız gidiş için der ki. "Aslında Datvi gibi ayılar değildir kafese alınan, asıl kafeste olan buna karar verenlerin beyinleridir." Mıh gibi bizim de beynimize çakılmaya çalışılan bu çivileri söktüğümüzde, bu; bütün...
  15. Silvan GÜNEŞ

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Bazı sorulara cevap aramak, "kimin, neyi, niye, nasıl, ne amaçla yaptığını..." kavramak, yapılan işin değerini algılayabilmek ve bunu ölçmek değerlendirmek, sonuca varmak beyin işidir. Bu yüzden de yaşadığımız coğrafyanın geçmişine baktığımda kendisini geleceğe iyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri