Arama sonuçlarınız

1. B

Yılbaşında Demre'ye Gidecegiz.. Siz de Gelin..

Ynt: Yılbaşında Demre'ye Gidecegiz.. Siz de Gelin.. dün palandökendeki tesiste kar duasina cikmişlar bugun de deli gibi kar yagmış..hurriyette haberi vardı.. insallah daha cok yagar da siz de kayarsınız vızır vızır.. dalgıç tayfası da cok sever kaymayı da 2 si de maalesef cok masraflı..hepsine...

2. B

Ynt: Yılbaşında Demre'ye Gidecegiz.. Siz de Gelin.. Yollarız tabi..bi gidip gelelim sağ salim.. Trabzon; ne guzel.bol bol yeşil mis gibi yagmur kokusu... neler yapacaksinzi orada , atraksiyon nedir? oralar cok ilgimi ceker benim hep.. Baracuda
  3. B

Selaaam cok gezenler, Kış geldi , dalamıyoruz adam gibi falan derken yılbasında nispeten sıcak bir yere atalım kendimizi dedik.Demre tarafında hava hala sıcak buralara oranla ,dalınanacak yer de cok. Ekipte aman cok soguk deyip yan cizen de olur arada , onun icin sadece 3 gun dalış geri kalan...

4. B

STH (Sualti Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi 26 Kasım Suadiye Etkinliği)

Ynt: STH (Sualti Temizlik ve Bilinclendirme Hareketi 26Kasım Suadiye Etkinliği) Dr.cum yandaki fotonda gercekten bataklik canavarisin... aslinda piril piril bir yuzun oldugunu, erkek su hayvani oldugunu bir de melaike bir adam oldugunu kime nasil anlatsak.. ::)
  5. B

Ynt: STH (Sualti Temizlik ve Bilinclendirme Hareketi 26Kasım Suadiye Etkinliği) Sormayin...fotolarda gordukleriniz cok kucuk bir parcasi... Harem projemizde cikanlari gorseniz inanamazsiniz... Merak edenlere hemen site adresi: www.sualtitemizlikhareketi.org 17 Aralık 2006 Pazar 10:00...

6. B

Merhaba, Yeni geldim ve hemen davet edeyim dedim.. STH: Dernegimiz hakkinda fazlasiyle bilgi sahibi olmus Sibel arkadasimdan cesaret aldim aslinda..bizi hic tanimadan denizi ise daha ilk ayagini soktugu gun sevmis gibi geldi bana.. Evet 2 senedir her ay deliler gibi dalip cikiyoruz Marmara...

7. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba nick Baracuda , fani ismi Canan...Hosgeldim..gercekten..daha bos geldigim hic gorulmedi camiada ;) İflah olmaz bir Scuba dalicisi , rafting rahatsizi, motor arkacisi , iyi bir yol arkadasi ve her turlu organizasyon insaniyim..Gezicez deyin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri