Arama sonuçlarınız

1. kemalhocam

Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ?

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Alper Bey. İlgilendiğiniz için çok sağolun. Klima evaperatörünü öncelikle kullanılmamış temin etmeye çalışacağım. Çaresiz kalıp sıfır bulamazsam; sizinle de konuşuruz telefonla. Tekrar Teşekkürler. Saygılar.

2. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. ( Gerçekten yazdıklarınız faydalı bilgiler.) Bosh fan motorunu sanayide tamir etmeye niyetlenmiş olan usta, 'kömürünü ve burçlarını değiştireyim' demişti. Sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da...
  3. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Alper Bey, daha önce bahsettiğiniz klima evaperatörü sıfır mı, kullanılmış mı ? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Merhaba. Kalorifer bölümünde üfleme görevi bulunan ve daha önce 0130111006 şeklinde parça numarası ile aramış olduğum BOSH marka 12 volt fan motoru Türkiyede sanırım yok. Bosh Türkiye ile görüştüm. Onlar da; kısaca 'bulunamayacağını' söylediler...
  5. kemalhocam

Ayrıca, aracın ön tarafı bu kadar açılmışken; araç içine gelen dizel motor sesini azaltıcı bir ses yalıtımı nasıl yapılabilir ? Tamamen ve büyük bir ses yalıtımı olmasa bile, içerde en azından kısmen azalmış bir motor sesi duyulması için ses yalıtımı ne ile yapılabilir ?

6. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Şamandıra ve Deponun Fotoğrafı...

7. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Fotoğraf çok dikkatli incelendiğinde görülebiliyor; Aracın Mazot Deposu, (Neden böyle yapılmış bilmiyorum ama ? ) alt taraftan kesilmiş ve tamamen aynı çizgiden tekrar kaynak yapılmış. Ama bu kesme ve kaynak yapma, yanlamasına ve deponun tamamına...
  8. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Araç onarımı bittikten sonra, Öndeki Radyatörün içindeki suyu boşaltıp, içine hiç su katmadan tamamen orjinal mercedes antifiriz doldurmayı düşünüyorum. Araç tamamen ve büyük bir yenilemeden geçmiyor aslında. Sadece, bir kaç ay önce aldım ve içeriye...
  9. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Aslında araç henüz bir kaç aydır bende... Kim ne kadar sıklıkla antifiriz değiştirmeye niyetlendi bilinmez... Ama, Şu yukardaki fotoğraftaki değil de, diğer sıcak su kalorifer radyatörü var, şöyle kitap gibi bi şey... Söküldüğünde, Onun içinden çıkan...

10. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Hakan Bey Merhaba. VIN numarasının ne olduğunu bilmiyorum. VIN, eğer Şase numarası ise ordan bulunamadı parça. Sanayide yeni bir evoperatör yapıldığında; araçta iş göreceğini bilsem, mutlaka yaptırırım. Çünkü bu parça çok eski ve muhtemelen delinmiş...

11. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? (Bu yukarıdaki benim araçtan sökülen eski parça)
  12. kemalhocam

İlginiz için teşekkürler. Şu yukarıda fotoğraflarda gördüm aradığım parçayı; 39 no'lu parça. Ama üretilmediğini yazmışsınız ya bu iyi haber değil. Hiç olmazsa en sonunda sanayide yaptırmak ( Tabi mümkünse) artık en son çare. Yalnız, ebay sitesindeki parça farklı bi şey sanki. Ben de sökülen...

13. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Durumu iyi olmayan ve yenisinin nerden bulunacağı bilinemeyen, Behr Klima Evoperatörü işte bu. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Fotoğrafı : iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Öncelikle, burada düşüncelerini paylaşıp destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sorun çıkış noktası şöyleymiş: Göğüslük altında bulunan ( Araç içinde bulunan) kalorifer ısıtma radyatörü eskimiş. İçinden çoğunlukla sıcak su geçtiği için...

16. kemalhocam

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Bir kaportacıya uğradım; Ön cam fitillerini falan inceliyor. (Ön camın orda bi şey yok sanırım) Altta sizin bahsettiğinize bakacağım bugün... Altta bir tahliye yeri göremedim ama, bir daha bakacağım bugün. Kapalı garaja koydum şimdilik! Bakalım nerde sorun ?
  17. kemalhocam

1984 GD300 yağmurlu havalarda şoför ve yanındaki paspasın altına su aldı. Bu araç nerelerden su alabilir ? Yapılacak işler ve bakılacak yerleri nereleri olmalıdır ? Tahminleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.
  18. kemalhocam

Otomatiklrdeki L Ve 2 Vitesleri Hangi Şartlar İçin

Ynt: Otomatiklrdeki L Ve 2 Vitesleri Hangi Şartlar İçin Toyota Rav4 lerde (2007 de var) Bu konumların haricinde, 3D var. Arkadaşımın aracında. Bunu çözemedik biz. ( Araç 2. El alındığında kullanma kitapçığı da yoktu.) Paylaşımınıza teşekkürler. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. kemalhocam

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Güzel günlerde güle güle kullanın. Ömürlük güzel araç bence. (Vergiyi 4X4 diye hususi araç gibi alıyorlar, ama yollarda hız limiti cezası alırken ticari araç (kamyonet) hız limiti uygulanıyor. Adil değil.) Neyse, kazasız günlerde, güle güle binmeniz...
  20. kemalhocam

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Otomatik vitesli seçeneğin olmaması ve bunca para verilecek bir aracın arka frenlerinde hala kampana olması araca negatif puanlar yüklemiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri