Arama sonuçlarınız

1. Ş

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 dodikler süper olmuş ellerine sağlık ya abi sen bu işi çok iyi yapıyorsun ellerin dert görmesin

2. Ş

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 tebrik ederim çok güzel bir araç, iyi günlerde kullanınız ama birşey sorucam cj 5 i ne yapıcan abi İlginize Teşekkür ederim CJ - 5 i şimdilik bekletiyoruz. CJ - 7 yi tam istediğim gibi modifiye ettikten sonra CJ - 5 e başlıcam. Araya başka projeler girmesse tabiki...
  3. Ş

1979 Model Cj 5 Yeni Toplanmis

Ynt: 1979 Model Cj 5 Yeni Toplanmis iyi teskereler dilerim araç için en son ne düşünüyorsunuz fiyat olarak

4. Ş

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 tebrik ederim çok güzel bir araç, iyi günlerde kullanınız ama birşey sorucam cj 5 i ne yapıcan abi
  5. Ş

CJ Hakkında

Ynt: CJ Hakkında dediklerinize katılıyorum tabiki sıfırdan toplamak yerine toplanmış bir cj almak ve hafifte düzeyde de olsa offroad olacak lakin en büyük korkum şu ki toplanmış alacağım cj ne kadar orjinaldir acaba ve nelerine dikkat etmeliyim . aydın çineden bir ustayla görüşmüştüm 77 ve...

6. Ş

CJ Hakkında

herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve gerçekten sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.YARDIM EDER MİSİNİZ???? yaşadığım yer itibarıyla (( diyarbakır )) burda ne bir cj nede ustasını görebildim bu yüzden öncelikle hurda bir cj almayı daha sorada toplamayı düşünüyorum sizinde bunu...

7. Ş

Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu hayırlı olsun bol çamurlu günlerde asfaltı yakarsın umarım kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
  8. Ş

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım bir cj5 - cj7 hastası olarak. diyarbakırda yaşıyorum ve bir ilaç firmasında tanıtım sorumlusu olarak çalışıyorum güneydoğu bölgesinde.bulunduğum bölge itibari ile bu araçları buralarda görmek zor ve benimde doğal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri