Arama sonuçlarınız

1. S

Aranıyor - Lada Niva

Ynt: Aranıyor - Lada Niva Arkadaşım ben daha önce iki tane temiz nivaya bindim bülent beyin satılıga cıkardıgı mavi ladayı ona ben verdim ladayı küçümsemem ben sen yanlış anlıyorsun benim demek istedigim şey adam 87 nivaya 7000 istiyor bunu gören arkadaşlarda 90-93 modele 9000 tl istiyor aynen...

2. S

Aranıyor - Lada Niva

Ynt: Aranıyor - Lada Niva Arkadasım arabanın başka fotografını görme şansımız varmı birde arabanızda lpg varmı içinin dışının fotografını görme şansımız varmı.
  3. S

Aranıyor - Lada Niva

Ynt: Aranıyor - Lada Niva Bende vazgececegim böyle giderse.

4. S

Aranıyor - Lada Niva

Ynt: Aranıyor - Lada Niva arkadasım adım sinan siteden bakması iyi güzel ama 91-92 lada niva ya 9-10 milyar istiyor adam tepesinde iki sis lambası var diye ben kışın yaylaya gidebilmek için arıyorum sonra zamanım yok aramaya sormaya lada degişene boyaya bakmıyorum ben sanzuman defransiyel iyi...
  5. S

Aranıyor - Lada Niva

MERHABA LADA NİVA ARIYORUM DAHA ÖNCEDE İLAN ACTIM KİMSE YARDIMCI OLMADI 8-8.5 MİLYARA LADA NİVA ARIYORUM.

6. S

Takaslı Lada Niva Arıyorum Acillll.

Merhaba 32214675 nolu ilanla yada 32453585 nolu ilanla takasa girecek lada niva arıyorum yardımlarınızı ve tekliflerinizi bekliyorum.Saygılar.

7. S

Lada Niva Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Merhaba lada niva arıyorum 5000-6000 tl arası bütçem var eli yüzü düzgün yürüyeni arazisi düzgün lada satmak isteyen varsa yada yardımcı olan olursa cok sevinirim.Yardımlarınıızı bekliyorum.Daha önceden ladam vardı şimdi tekrar almak istiyorum muayyer araclar önerrirseniz sevinirim şimdiiiden...
  8. S

Niva Arıyorum

Ynt: Niva Arıyorum http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_satilik_acil!47_000_kmde_2000_model_1_7_i_4x4_niva-07WQQaXQQ21681123WQQpXQQdisplayitem bakmanda fayda var.
  9. S

Hatalı Açılmış İlan

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_satilik_acil!47_000_kmde_2000_model_1_7_i_4x4_niva-07WQQaXQQ21681123WQQpXQQdisplayitem buradan aracı inceleyebilirsiniz.

10. S

Niva Arıyorum

Ynt: Niva Arıyorum merhaba diger arkadaşların yorumlarına katılıyorum benim arkadaşım 4500 tl ye ankaradan 86 model niva aldı 4500 daha masraf etti hala aglıyor dikkat et o konuda temizini al nivaların piyasası cok degişken sakın aldan ma bi bakıyosun 2005 model 10 milyar bi bakıyosun 93 model...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri