Arama sonuçlarınız

1. onder1976

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" çok çok teşekkürler, konu anlaşılmıştır, hiç de düşük rakkamlar değil bu rakamlar :( ben 10 - 12 bin tl civarı ummuştum araç ve yenileme maliyetini ancak minimum yarısı kadar daha gerekli, o da elzem olanların yapılması için anlaşılan ... ancak...

2. onder1976

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" öncelikle land rover toplamanızı merakla izliyor ve forumda yayınlamanızı çok ama çok takdir ediyorum. tebrikler ve başarılar ... böyle bir aracı modifiye ekipmanları kullanmadan bozukları yenileyerek ve iç - dış döşeme, koltuk, boya yaptırarak, en...
  3. onder1976

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza HOŞGELDİNİZ arkadaşlar

4. onder1976

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları bu modeller ve genel olarak jeep ve diğer arazi aracı üreten markalarla ilgili duayen derecesinde bilgi sahibi değilim ancak 97 ve 98 model yılı benim için,o dönemde son model olan, kare kasa tabir edilen bu araçlarla tanışma yıllarım. iç mekanı ön tampon, ızgara, farlar...
  5. onder1976

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları en dolu ve iyi görünüşlü xj modelleri, bol bol ilham :)

6. onder1976

Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si bu konuda araştırmalar yapıyorum ancak rakamlardan emin değilim. sözkonusu araç için bu şekilde modifiye edildiğinde (görünüşe yönelik mdifikasyon ve muadil, ekonoik parçalar kullanılarak) modifiye maliyeti sizce ne civarda olur aceba ? araç fiyatları çok...

7. onder1976

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çok teşekkür ederim. sizde sağlıcakla kalın...
  8. onder1976

Sahibinden Cherokee XJ 1991

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991 hayırlı ve tez satışlar. aracınız gayet iyi görünüşlü ancak sormak istediğim 10 - 12 bin tl'lik araçlarla bu araç arasında fiyat farkının hangi kriterlere göre belirlendiği ? donanımlar bence yeterli fiyat farkı nedeni değil, genelinde klima, otm. vites ve deri...
  9. onder1976

Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si nefis bir makina izci programında da seyrettim çok iyi görünüşlü. ancak yarı fiyatına bu görünüm elde edilebilir mi diye düşünüyorum. tabii teknik donanımlar epey fiyata etki ediyor sanırım. ben 90 - 91 - 92 model bir xj alıp orjinal olmayan muadil veya el...

10. onder1976

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam arkadaşlar, kısa bir süredir sizleri takip ediyorum ve aranızda olmaktan mutluyum. Hedefim bir cherokee xj alıp, mümkün olduğunca modifiye etmek, arazide dostlarla gezintiler yapıp, iyi vakit geçirmek. Alacağım araçla ve modifikasyonlarla ilgili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri