Arama sonuçlarınız

1. YSF

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ben yıllarca castrol magnatec 10w-40 kullandım önceki araçlarımda dahil , yaklaşık 2 yıldan buyana Mobil 1 new life 0w-40 kullanıyorum ve çok memnunum,magntec yarı sentetik olduğu için mobil 1 den daha alt seviye bir yağ, aralarındaki farka gelince mobil 1 koyulan motor daha sessiz ve pürüzsüz...

2. YSF

Onur bey defransiyele sakın fazla yağ koymayın keçeleri zorlar ve bozarsınız arka 1,9 lt . Ben yağ alırken lsd için büyük plastik yağ bidonundan litreyle aldım ellerinde kalmamış olabilir her yağcıdada malesef olmuyor, size önerdiği yağı ben şanzımanımda kullanıyorum çok çok memnunum mobil...
  3. YSF

Frontera Ön Takım, Rölanti Sorunu Ve Usta Arayışı

Fronteracılarda bu selam işi tutmuyor,yaz başında benzinlik içinde beyaz sport a selam verdim araç sahibi boş boş baktı bana niye selam verdin diye Zamanla olur inşallah.

4. YSF

Fronteracılarda bu selam işi tutmuyor,yaz başında benzinlik içinde beyaz sport a selam verdim araç sahibi boş boş baktı bana niye selam verdin diye Zamanla olur inşallah.
  5. YSF

Frontera 2.2 Benzin Pompa Rolesi Nerede

4'lü flaşör rolesi var orda değiştiğim için biliyorum, diğer roleler ne için ?

6. YSF

96 Model Frontera 2.0 Sport Sıfır Motor Yardım

Bence 5 bin seviyelerine sandık motor bulmanız yada getirmeniz hayal perestlik olur,normal rektefiye bile (tam motor) için 4 bin seviyelerinde tutuyor.

7. YSF

Opel Frontera 2.0 Sport/ Lada Niva

Rica ederim bakmanız gereken yerler ön hup lar,yavru şanzıman ve diferansiyel en önemlileri bunlar gerisi teferruat birde işçiliği zor diye söylüyorum kalorifer peteği ısıtıyormu buna bakın sökmek için tüm göğüs aşağa alınıyor umarım kafanıza yatan bir frontera bulursunuz.
  8. YSF

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bende bi opel frontera 2.0 sport almaya karar verdim artık kolay kolay arıza yapmayacağını umuyorum nede olsa alman mali sağlamdır diye düşünüyorum yapsada artık biraz ugrasacaz sanırım parça konusunda peki satın alacağım aracın en çok neyine dikkat...
  9. YSF

Frontera Sport Kupa Takozu

isuzu yedek parçacılarına bakın.

10. YSF

Vergi olarakta 6 aylık 145 tl veriyorum.

11. YSF

Hasan bey konfor,ekonomi,gösteriş(heybet) arıyorsanız kesinlikle frontera sport. Sadece ekonomiklik arıyorsanız (parça fiyatı) tabiki lada niva, yakıt konusuna gelirsek 28.09.2016 tarihinde opet de lpg 2.14 tl ortalama aracım kilometrede 0.28krş ile 0,30krş arası yakıyor umarım yardımcı olmuşumdur.
  12. YSF

Ön difransiyelede kullanabilirsiniz. Bu yağları Ankara şaşmaz sanayi sitesinde şah makina var tel: 0312 278 08 88--278 22 73 kendi alanlarında çok bilgililer yağ konusunda danışabileceğiniz bi yağcı.

13. YSF

şanzıman için kesinlikle olmaz çok sorun yaşarsınız 1. ve 2. vites geçişlerinde, ben geçmiş yıllarda castrol 80-90 kullandım kış aylarında özellikle 1. vitese geçirmek çok zor oluyordu, tavsiye üzerine Mobil Mobilube 1 SHC 75W-90 Tam sentetik yağ kullanıyorum o bütün sorunlar bitti yaz kış...
  14. YSF

Frontera 2.0 Hararet Sorunu

Benim ankarada parça aldığım iki yer var (opelpar 0 312 278 81 20 - 0 312 278 81 21) ve (özçelikler 0312 278 34 12) parçalarıda ucuzdan pahalıya doğru sıra izlemek bencede faydalı olur sizin için ,termostat veya müşür uzun süre değişmedi ise kesinlikle bu parçalarla başlayın.
  15. YSF

Frontera 2.0 Hararet Sorunu

Aracınız 1995 model olduğu için, muhtemelen x20ne kodlu motor dolayısıyla soğutma pervanesi direk krank miline bağlı yani eski sistem(verimi düşük) birde radyatörünüz eski ve içinde korozyon fazlaysa rampalarda hararet problemi çok normal ; benim nacizane fikrim radyatör değişimi yine hararet...

16. YSF

Katalizör Yardım

Çıkan o ses çok normal sanayide bir çok farklı model aracın katalizörü boş şekilde sesini duydum.
  17. YSF

'94 Frontera Su Sızdırma Yardım

Teşekkür ederim Ali bey bilgiler için havalar iyice ısınınca bende sizin gibi el atayım kelebek camlara.
  18. YSF

Off-road Tampon Ve Istendiğinde Takılıp Sökülen Vinç

Çok iyi iş çıkarmışsınız tebrik ediyorum.

19. YSF

Frontera Sport Ve Bfgoodrich Ko2 Lastik

20. YSF

Rica ederim bilgi paylaştıkça değerlidir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri