Arama sonuçlarınız

1. A

Jimny için fren merkezi

Merhabalar, 2006 otomatik vites Suzuki Jimny'm var. Frenlerde yağ kaçağı varmış merkezlerin değişmesi gerekiyormuş. Servisleri aradım fren merkezleri en erken 20 günde gelirmiş. Ben aracı muayeneye soktum geçmedi. O arada bana tanınan süre de yanacak. Merkezleri temin edebileceğim bir yer var mı?

2. A

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında teşekkrler size de iyi günler
  3. A

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında acaba bahsettiğiniz çıkmacıda 2006 sonrası jimny de varmı?

4. A

Jimny Parça İhtiyacım Var

Aldığım Jimny'de iç mekanda eksik 3 parça (kapılarda üstteki vida kapakları,orta konsolda klima havasının nereden alınacağını ayarlamaya yarayan düğmenin plastik kısmı) var ve bunlar da benim gözüme batıyor. Bunları temin etmek istiyorum. Ümraniye yetkili servis Can Otomotive sorduğumda pek...
  5. A

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında. peki ben de ilgileniyorum. resimlerinizi bekliyorum.

6. A

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında. noldu acaba istediğiniz gibi bir rüzgarlık bulabildiniz mi? piyasadaki spoilerleri uydurmak mümkn mü sizce?

7. A

Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak)

Ynt: Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak) Güvenlik konusunda bişey diyemem ama şahsi fikrim aile için uygun bir araç değil. Dar bagaj hacmi ve dar arka koltuklar aile için kullanımını zorlaştırıyor.
  8. A

Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak)

Merhabalar. Ben Suzuki Jimny mi yeni aldım. Forumunuza da yeni katıldım. Size bir kaç sorum olacak. Aldığım 2006 model araç orijinal durumunda. Ben aracımı çoğunlukla istanbulda şehir içinde kullanacağım, yazları da memleketim trakya da balığa falan giderim belki onun dışında kesinlikle ağır...
  9. A

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Merhabalar. Ben Suzuki Jimny mi yeni aldım. Forumunuza da yeni katıldım. Size bir kaç sorum olacak. Aldığım 2006 model araç orijinal durumunda. Ben aracımı çoğunlukla istanbulda şehir içinde kullanacağım, yazları da memleketim trakya da balığa falan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri