Arama sonuçlarınız

1. M

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları sedt bey anladığım kadarıyla şu an için üyeleri göremiyor ve mesaj yazamıyorum..sizin aracılığınızla affınıza sığınarak sayın murat öz( tezzmertek)beye doğum günü için teşekkürlerimi iletmek istedim...saygılarımla...

2. M

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Bilgisayar kullanımıda biraz acemiyim kusura bakmayın paylaşacak güzel resim ve videolarım var müsait olduğum ve yükleyebildiğim kadarıyla sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum sağlıcakla.. m.türkmen
  3. M

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme

4. M

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
  5. M

Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre?

Ynt: Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre?

6. M

7. M

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
  8. M

9. M

Ynt: Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre? kürşat bey öncelikle teşekkürler..ben aracı alalı 16 ay oldu bursadan almıştım aracı gösterdiğimiz servis değişmesi şanzuman yağının değişmesi gerekmiyor yalnız fabrika bir kez değiştirebilirsiniz diye söylemde bulundu.ben samsunda yaşıyorum...

10. M

Ynt: Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre? freelander otamatik şanzuman yağı değişmesi gerekirmi..bursada bir servis gerekmiyor demişti içim rahat değil .ayrıca diğer yağ bakım gerektiren yerleri varmı..yeni aldığım fazla bilgim yok ..araçla ilgili bilgi veren olursa memnun...

11. M

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Bende bir freelander 2005 td4 kullanıcısıyım ..aracımdanda oldukça memnunum..işlerimden vakit bulup çok arzu ettiğim sosyal aktivitelere katılamıyorum ..birazda bilgisayarda mesaja alışamadım umarım yazdıklarım çıkar..bir gün...
  12. M

Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009) bende aynı gün ladik akdğa tek araç olarak çıktım kar muhteşemdi sizinle orada bulunmak isterdim doğrusu. fotolarda güzel elinize sağlık

13. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) siteye yeni üye oldum... murat türkmen diş.tek.yim arazide enerji harcamayı oldukça severim.ama vakit bulamadığımdan.bende bir uktedir... offroadcı arkadaşları ilgiyle takip ediyorum..güzel foto sergiliyorlar emeği geçen herkeze saygılar...
  14. M

Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz Arkadaşlar herkeze slm..burada vede bilgisayarda yeniyim.umarım görüşüm doğru yerde çıkar bunun için özür... Evet benim de 2005 fl var..yazılanlar kadar bence kötü eleştiriyi hak etmadiğini düşünüyorum..aracı kullanım koşulları dışına çıkarırsanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri