Arama sonuçlarınız

1. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben botu aldıgımda konusutugum yerler Akuler gumrukte bi haftaya kadar yenileri gelir dediler.Bence dolasın magazaları bulabilirsiniz yeni akuleri.

2. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Teşekkürler Pazarlıksız 300TL idi fiyatı Taksitli 245 yaptılar. Nakit 225 TL ellerinde tek kalmıştı , en son 220 yapabilir dedi tabanlıkla çorabıda verince tamam dedim alıyorum.çok yardımcı oldular tavisye ederim. Bazı sitelerde botun fiyatı 364 TL kadar çıkıyor. Valla...
  3. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar bugün karaköy Kutup ayısı mağazasından Salewa Cougarı almış bulunuyorum.Normalde 44 giyiyordum ama yarım numara büyük aldım 44.5. İlk defa profesiyonel bot aldım.Bana fazla ağır gelmedi.Şehir içinde rahatlıkla kullanılır herhalde.Satış temsilcisi çok yardımcı...

4. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Başka bir mağazadan alıcaktım indirimde idi bu botlar ama ayağıma giymeden almak istemedim.Hemde mağazanın 10 gün sonra kargo politikası yüzündende vazgeçtim. Cuma günü karaköydeki outdoor mağazaları dolaşıp bir tanesini alıcağım tanıdık varsa iyi olur ;D Ve 250 TL'ye...
  5. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Salewa COUGUAR GTX CHARCOAL https://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=19&urun_id=13990&urun_ismi=Salewa-Cougar-GTX-Bot-61004# Salewa EAGLE GTX DEEP MA...

6. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Cevap için teşekkürler Bu modeller baktım ama numarası bana olmaz aku alpenin. aku genesis inde modelini beğenemedim. Aslında ciddi düşündüğüm bot bu çünkü numara sıkıntısı yok fiyatıda gayet uygun, ama sağlam mıdır?Diğer mağazalarda 300 tl civarı burda 170 tl...

7. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi http://www.atlaskamp.com/ Peki o mağazadan tavsiye edebileceğiniz şehir kullanımına uygun sağlam botlar var mı? Ben hiç araziye çıkmayacağım ama çarşak bandı olan modelleri çok beğendiğim için istiyorum.Onlarda biraz ağır oluyor maalesef.Bizzat gidip mağazadan alacağım...
  8. E

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi merhaba arkadaşlar ilk mesajım. Bu botu önerir misiniz? Sadece şehir içi kullanım.önemli olan sağlamlığı bir senede açılmalar olmasın.Pumanın goretexli modelini almıştım geçen sene plastik yerlerinden açıldı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri