Arama sonuçlarınız

1. juweline

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? custer çok hoşuma gidiyor ama altta linkini verdiğim video, duster i fazlasıyla kötü gösteriyor.Bu kadar da kötü olamaz bu araba, lastiklerinin durumu da etkilemiştir muhakkak. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=vZfWvwKQkTA&NR=1

2. juweline

Volkswagen & Microsoft

Ynt: Volkswagen & Microsoft İyi cevap :)
  3. juweline

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Bu etkinliğin çok güzel geçeceği geçen seneki fotoğraflardan belli,güzel zaman geçirmeniz dileğimle...

4. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya sahibinden.com da bir t2 yada t3 gördüm...Tam emin değilim ama açıklama aklımda kaldı...Özelliklerinde araç sahibi şöyle yazmış : ''aracın içini , bakımını ve yenilemesini Almanya'ya yaptığımız bir gezide yaptırdık,bütün iç dizayn orjinaldir''...Ayrıca syncro...
  5. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Siz t3 ünüzü almanya'dan gelirken mi getirdiniz ?

6. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar,kesin dönüş yaptıklarında arabalarını da getiriyorlar...Yanılmıyorsam 10 sene içerisinde 1 arabayı ülkeye sokma hakları da var...Bundan faydalanılamaz mı ? Bence bi formül bulunabilir...Mutlaka bir açık vardır...Benim bir...

7. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya 5.650 EURO diyor fiyatını değil mi ? Yanlış anlamadım sanırım ?...Almanya'dan alsak yada bi tanıdığa aldırsak bunu mesela , Türkiye'ye sokmak ve üzerimize almak kaça mal olur acaba ? Ya da mümkün müdür ?
  8. juweline

Pratik Camper

Ynt: Pratik Camper çok pratik ve ruhsat izin kanun derdi yok :)
  9. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya :) :) :) Ben evliyim.baktığımı kimseye söylemeyin , aramızda kalsın :) vosvos-u memnu olmayalım... :)

10. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Teşekkürler sayın Kağan...Anlaşılmıştır ki bu düz bir T3...

11. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Sayın altannn sizin dilber de bir içim su maşallah...Sarkmak gibi olmasın :)
  12. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Büyük ihtimalle değil...Şimdi farkettim...Üstteki beyaz syncro nun sağ arka stop lambasının hemen üzerinde syncro yazısı var...Benim eklediğim resimlerde o kısımdan birşey sökülmüş gibi gözük müyor...Tabi yukarıdaki resimde görülen o yazı, orjinalde bulunan yerdeyse...

13. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Gümrük sayfasında bir tane t3 buldum ama syncro mu bilemiyorum çünkü hiç birşey bırakmamışlar üzerinde yazı olarak...Ne olduğunu anlayabileniniz var mı ? :
  14. juweline

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Bir süredir T3 ile ilgili paylaşımlarınızı okuyorum.Nasıl bir hastalıktır ki bana da bulaştı...Önce T3 sonra syncro...4x4 camper takıntım zaten vardı...T3 ü incelerken birden Syncro ile tanıştım ve bambaşka bir dünyaya girdim...''VosVos Aşkı'' diye birşey var...
  15. juweline

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Bu araçla, yola gerek yok...

16. juweline

National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Belgeselin TV çekiminin paylaşılmış hali internette mevcut...(Paylaşım yapmak yasal değildir ama karavan sevgisi iyi bir amaca hizmet etmek olarak kabul edilebilir)... '' National Geographic - Mega Fabrikalar Winnebago...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR