Arama sonuçlarınız

1. G

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara arkadaşım araçla ilgili offroad aksesuardan Cüneyt Bey ile görüşebilirsiniz.benim rubicon a oldukça değişiklik yaptık.yükseltme kiti ve lastiklerle ilgili bir fikrini alın.35 inch lastikle sorun yaşamazsınız.37 ye çıkacaksanız ayna mahruti değişecek (bence gerek yok)

2. G

jeep 2012 wrangler

Ynt: jeep 2012 wrangler arkadaşım hem de çok güzel kullanılır.2010 rubicon unlimited var ailemizde.gidemediğimiz yer yok ve çok mutluyuz kendisiyle.uzun yolda da hiç üzmez arazide de üzmez.kesinlikle alın gönül rahatlığı ile.
  3. G

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara evet maalesef kırdım fakat kullanım hatasıydı benimkisi.750 tl ye maloldu..

4. G

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara mükemmel bir araç.sizi çok mutlu eder.bende de unlimited versiyonu var.tek söyleyeceğim asfaltta ve uzun yolda 4x2 de kullanın.aksı kırıyor.
  5. G

G'ler İçin Parça Temini

Ynt: G'ler İçin Parça Temini merhabalar işiniz hayırlı olsun..mercedes g için diff lock istiyorum.ıspartada yaşıyorum.nasıl olur?nedir prosedür?fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim..mail adresim gdoguc@yahoo.com

6. G

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? merhaba tekrar..tubeless lastikli kullanıyorum.hard enduro yapmıyorum sonuçta..:-)

7. G

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? merhaba,adım doruk.BMW1200 gs ve honda ps150i scooter kullanmaktayım.gs uzun yol ve dağ bayır gezilerinde scooter ım da şehiriçinde arkadaş bana.ikisini de çok seviyorum.herkese heriki tarz ikitekeri de tavsiye ederim..kazadan uzak kalınnnn...
  8. G

Mercedes G ile Takaslı BMW R1200 GS

Ynt: Mercedes G ile Takaslı BMW R1200 GS mrb, pazarlıksız 20000 tl düşünüyorum..(23000 tl havada karada eder).lastikler yeni.çantaları var.touring cam var.sıfırdan farsızdır.çizik dahi yok.düşünürseniz görüşelim.
  9. G

Mercedes G ile Takaslı BMW R1200 GS

uygun temiz bir mercedes G serisi arıyorum.motosikletim çok temiz.lacivert 2005 model.10000 kmde..saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri