Arama sonuçlarınız

1. 4motion

30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız?

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? arkadaslar suanki param LR 1 e yetiyor ama kendimi LR2 almaya zorluyacam. bu arada jeep i bende severim. Ama jeep benim icin RUBİCON dur. ona yol bile veririm. ha kullanmadım, binmedim ama onun görünüşüne, sexiligine, heybetine sonsuz...

2. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? arkadaslara uzuldum bilseydim ankete jeep i de yazardım ;D
  3. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? beni aydınlattıgın icin sana benden bir beer :) cheersmate .

4. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? offroad ve offroad aracları hakkında bilgili olsam zaten burada kimsenin vakitini calmak icin ugrasmazdım. kısacası cevabını bildigim bir soru sormadım. neden öyle algıladınız?, anlayamadım.
  5. 4motion

Mersin Adana Dağcılık Ekibi

merhaba arkadaslar mersin- adana bölgesinde dagcılık, kamping, kaya tırmanışı, kanyoning yapan 10 kişilik ekibiz. aramıza katılacak ekip arkadasları arıyoruz. taze kan lazım :) bizler bütün teknik ve sıradan malzemelere sahibiz, yeni baslayacak kişilerede malzeme konusunda elimizden...

6. 4motion

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) evet suanda mersinde yasıyorum... herhaftasonu saglık sorunum olmadıgı sürece ,cadırımla dogaya salıyorum kendimi. bolkarlar, aladaglar tarafında ffaliyet yapacak olursanız gelebirim

7. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? land rover discovery 1 veya 2 kesinlesti... bilgilerini esirgemeyen, destek olan herkese tesekkur ederim. simdi sıra temiz, bir arac bulmaya geldi. yardıma devam edebilirsiniz:)
  8. 4motion

Mersin, Suçatı, Cehennem Deresi (Zindan Kanyonu)

Ynt: Mersin, Suçatı, Cehennem Deresi (Zindan Kanyonu) sürekli sudaydık o yüzden en cok foto cekilmesi gereken yerlerde foto cekemedik, hatta yanımızda cep telefonu ve digital camera bile yoktu, basit bir manuel makine vardı. onları en kısa zamanda scan edip yükleyecegim ..
  9. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? bir arkadasımda ve dayımda crv var bunlar benım kadar offroad yapan , hor kullanan kişiler degiller. ancak bana sureklı crv al ön far 150 tl balatası 40 tl deyip duruyorlar :D heryerde orjinal ve yan sanayii yedek parcası var diyorlar. ama...

10. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? alacagım arac ne olursa olsun tamamen offroad a cevirecegim, ayrıca dagcılık, snowboard, bisiklet, kano gibi sporlarla ugrasıyorum o yuzden tavana thule vs gibi seylerde takmam gerekecek.. aracı hor kullanacagım kesin... ama asfaltta uzun...

11. 4motion

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? alabilecegim arac 2. el olacagından dolayı yedek parca sorunu yasamamam lazım, discoların yedek parca sorunu nasıl? yoksa benim icimde yatan canavar da discovery :o
  12. 4motion

Mersin, Suçatı, Cehennem Deresi (Zindan Kanyonu)

geçişi cok riskli, 1 gece kamp yapmanız gereken bir parkur. adı üstünde hem zindan gibi hemde cehennem gibi. ama muhteşem. bu adrenalini, o başarıyı sizlerinde tatmasını isterim.

13. 4motion

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? ben eski kayakçı ama 3 senelik snowboardcuyum. kayabilmem için illa pist olmasıda gerekmiyor, pist olmayan yerlerde 6 saat tırmanıp kaydığımda oluyor. Tr de sarıkamıs dısında bütün pistlerde kaydım. Encok doruk ve kuşaklı'da kaymışımdır, ama...
  14. 4motion

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) merhaba istanbuldan yeni taşındım ancak henüz jeep alamadım, arayıştayım. sizlerle mumkunse gezmek dolaşmak isterim. aracınızda 1 kişilik yeriniz olursa ve haber verirseniz sevinirim. mersinde daha önce yaşadığımdan dolayı offroad parkuru olabilecek...
  15. 4motion

Merhaba arkadaşlar sitenize yeni katıldım, 30.00 tl ye alınabilecek en mantıklı jeep hangisidir? benim aklımdan geçen jeepler, 1- pajero pinin 2- LR disco 3- CRV 4-Freelander 5-vitara benim şehirde kullandığım aracım triptonik şanzımana sahip, o yüzden manuel vites olmazsa ayağım açısından iyi...

16. 4motion

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım, dekorasyon - renovasyon işleri ile ugraşıyorum, 2 ay önce İstanbul'dan Mersin'e taşındım. Mersin bölgesi off-road ve extreme sporlar için çok uygun olduğu için jeep ararken sitenizi keşfettim. umarım herkesle yüzyüze tanışmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri