Arama sonuçlarınız

1. N

Check Engine Kod 27 Yardım

97/5.2 aracımda check engine 27 hata kodu alıyorum. Injector 3, and/or 4, and/or 5, and/or 6 output driver does not respond properly to the control signal. Araç tekliyor, titreme yapıyor ve nereden geldiğini bilmediğim periyodik bir (3-4 saniyede arayla) tıklama var. Aracım lpg'li ve yakıt...

2. N

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Ben de 27 hata kodu alıyorum. 97/5.2 Injector 3, and/or 4, and/or 5, and/or 6 output driver does not respond properly to the control signal. Araç tekliyor, titreme yapıyor ve nereden geldiğini bilmediğim periyodik bir (3-4 saniyede arayla) tıklama...
  3. N

Kaza Yaptım, Yardım İstiyorum

Ynt: Kaza Yaptım, Yardım İstiyorum Arkadaşlar, fikir, yardım ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepsini inceliyorum şu an. 997799 sana da zahmet olmuş tek tek link vermişsin, gerçekten çok çok teşekkür ediyorum hepinize.

4. N

Kaza Yaptım, Yardım İstiyorum

Arkadaşlar 97 model 5.2 G.Cherokee Kullanıcısıyım. Ufak bir kaza atlattım. Araç kaportası gördüğünüz şekilde, motorda sadece radyatör hasar görmüş değişecek. İki hava yastığı açılmış durumda. Bursa bölgesindeyim aracımın kaskosu yoktu ve kendim yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yakın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri