Arama sonuçlarınız

1. Bilbo

Saroz Kaçamağı

Geçen hafta bakım için karaya alınan tekneyle uğraşmaya gittimde karavanın arkasına kayığı da takıp götürdüm, oltamıza takılanlar 2 kiloluk bir torik, 7 ve 7.5 kiloluk 2 adet sinarit oldu.

2. Bilbo

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Gönderilerin yarısından fazlası yok , fotoların hiçbiri yok, neredeler acaba?
  3. Bilbo

Saroz Kaçamağı

Tunç Bey merhaba, Erken alarm keyfinizi kaçırmış olsa da bundan sonraki kamplarınızda rahat edeceğinizi umuyorum, en son imal ettiğim 17 m3 boxer camper da ben de sizin kullandığınız regülatörü kullandım, akü grubu da sizinki ile hemen hemen aynı 2 x 95 amper ve önceki mesajlarda sorduğunuz...

4. Bilbo

Saroz Kaçamağı

5. Bilbo

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Masal Karavan Yer: Tekirdağ Çorlu İşçilik ücreti 15.000 tl . Araç , proje ve malzeme masrafları müşteriye ait olmak üzere karavan imalatı yapıyoruz. Tel:0542 329 88 88 Batu Uluengin

6. Bilbo

Sitemizin Yeni Şekli

Fotolar dışında yazılanların da bir kısmı eksik, örneğin 'gezi notları' başlığının altında açmış olduğum konunun neredeyse yarısı yok. Düzelecek mi acaba?

7. Bilbo

Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

Merhaba, iki ürün arasında pek bir fark göremedim, ilkel denemelerim karşılığında da pek bir fark oluşmadı ama dediğim gibi yöntemler ilkel olunca buraya yazmayı pek doğru bulmamıştım.
  8. Bilbo

Karavan Kaportasındaki Sticker, Şerit, Logo, Yazı İlgili Trafikte Yaşanan Sorunlar

Ynt: Karavan Kaportasındaki Sticker, Şerit, Logo, Yazı İlgili Trafikte Yaşanan Sorunlar Bilgiler için teşekkürler.
  9. Bilbo

Karavan Kaportasındaki Sticker, Şerit, Logo, Yazı İlgili Trafikte Yaşanan Sorunlar

Herkese merhaba, Bizim araçları güzelleştirmek amacı ile karavan dışına şerit, yazı, logo gibi şekiller yaptırmak için bir reklamcı ile görüştüm. Bu tip şeylerin ruhsata işlenmezse trafikte veya muayene de sorun yaşayabileceğimi söyledi ama kendisi de pek emin olamadı. Neredeyse bütün...

10. Bilbo

Avrupa'ya Römorkla Çıkmak İçin Neler Gereklidir?

Ynt: Avrupa'ya Römorkla Çıkmak İçin Neler Gereklidir? İlk olarak turing kulübü aradım, sigorta ücretlerini verdikten sonra gerekli evraklarla ilgili bilgileri olmadığını , gümrük müdürlüğünü aramamı söylediler. Bu arada römork için verdikleri aylık sigorta ücreti 288 euro, karavan için 187...

11. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Merhaba Mustafa bey videoları izledim ancak ses kaydınızda problem olduğu için anlattıklarınızı anlayamadım. Ben de sizin yaptığınız gibi fileto çıkartıyorum ayrıca derilerini de alıyorum. En son denemem de 3 litre suya bir bardak sirke...
  12. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Sayın Mustafayetim telefon numaranızı bekliyorum. Sayın aslan28, römorku ben yapmadım sadece bot ve motor taşıyıcı eklemeyi üzerine yaptırdım. Römork eski 79 model westfalia'dan kalma, satmamıştım.

13. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...
  14. Bilbo

15. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... ve diğerleri

16. Bilbo

17. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Terkos'dan döner dönmez birkaç gün sonra Arel'in okulu 3 günlüğüne bir sebepten tatil oldu ve dedesi ve babaannesi ile İstanbul'a gitti, ben de yalnız kalınca bu fırsatı değerlendirmek istedim ve 2 günlüğüne ilk göz ağırım Müsellim'e...
  18. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Son sabah ve ailecek sabah kahvaltısı

19. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... 2. gün de elim boş döndükten sonra pes ettim ve bu seferki kamp için bir daha olta atmamak üzere takımlarımı topladım. Aynı yerde yeterince kaldığımızı düşünerek oradan ayrılmaya karar verdik ve toparlanıp yola çıktık, gölün sonunda yaklaşık 13...
  20. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Güneşin doğuşu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR