Arama sonuçlarınız

1. I

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010) Nif Kulübe Sucuk Partisi (22 Kasım 2009) ne de gelmiştim bir arkadaşımla,belki hatrlarsınız.. İşte ufak tefek olan benim :)) o kötü esprinizi hala hatırlıyorum :-\ (yangın dolabı) ;D

2. I

Meteoroloji Tahminleri

Ynt: Meteoroloji Tahminleri http://my.meteoblue.com/my/ Bu da my map server kısmı.. e-mail ve şifre alıyorsunuz,, çok daha detaylı,grafiklerle hava durumunu görebiliyorsunuz.. Özellikle yamaçparaşütü pilotları bulut tabanı tahminleri için kullanır :))
  3. I

Meteoroloji Tahminleri

Ynt: Meteoroloji Tahminleri http://www.meteoblue.com Bu da güzel bir sitedir.. Kullanımı çok kolay,ama saat olarak detay az..

4. I

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010) Bir keresinde ertesi gün yağış olacağı gerekçesiyle yürüyüşü iptal ettiğinizi okumuştum da... Tamam o zaman ben de yürüyüşe geleceğim.. Evka 4 son duraktan katılacağım,beni almadan gitmeyin :))
  5. I

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010) Yarın yağış gösteriyor sanki (Accuweather) Yürüyüşün kesin olarak olup olmayacağını ne zaman haber verirsiniz? İnşallah yağmaz...

6. I

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010) Çok özendim fotoğrafları görünce... Gelebilmeyi çok isterdim :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri