Arama sonuçlarınız

1. monarozam

95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen?

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? :) bende 24 yaşındayım ama bekarım sizden şanslıyım yani:)...3 senedir çalışıyorum o arabayı hakettiğime inanıyorum:) azıcık borçla da olsa alacağım...

2. monarozam

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? kalpten katılıyorum size aynı şeyleri düşünüyoruz bekarım ve yaşımda küçük sayılır...40 ından sonra jeep e değil uçağa binsem tat alacağımı sanmıyorum ama şimdi ki zevki bambaşka olacağına eminim kesinlikle...
  3. monarozam

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? Kadir bey güle güle kullanın kazasız belasız yeni aracınızı...duygularıma tercuman oldunuz sağolun. evet aynen dediğiniz gibi kendi düşündüğümüzün ne olduğu önemli bir başkasının dediği değil.her insanın bir yapısı...

4. monarozam

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? Barış bey teşekür ediyorum görüşünüzü belirttiğiniz için...tabi almadan önce servise ve bilen arkadaşlarımdan yardım alacağım... daha önce bende 92 model bradway vardı çok az yakıyordu ancak uzun yola gittiğimde...
  5. monarozam

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş bulduk teşekürler...

6. monarozam

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben arif site muhteşem...

7. monarozam

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? Levent bey bağlantılar için teşekür ederim hatta orada ki bi abimiz bu kadar şeyi boşuna yazdık şimdi yeni bir üye gelir jeep alacağım bana yardımcı olun der diyor hiç araştırmadan...tamam daha kimsenin bir şey...
  8. monarozam

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? Selamlar ilgilendiğiniz için teşekür ederim...forumda arkadaşın biri jeep almaya karar verdim ama çevremdeki herkes alma diyor ancak onlarında ömründe hiç jeepi olmamış diyodu...aynen onun dediği gibi benim iş...
  9. monarozam

merhabalar sitenizi yeni gördüm. çok güzel emeğinize sağlık. cj5 i olan ve ve uzun süredir jeep lerle içli dışlı bir arkadaşımdan imrendim ve bende heves ettim jeep almaya arkadaşımla modellere baktığımızda kasa, güç, fiyatı ve konforluğuna bakarak cherokee nin 95-97 modelleri arası karar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri