Arama sonuçlarınız

1. acemisürücü

Bosch Duble Platınıum Buji??

Ynt: Bosch Duble Platınıum Buji?? o site bana da güven vermedi ...

2. acemisürücü

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat TUV Turk'te sordum. İllaki ruhsatın değişmesi gerekiyormuş
  3. acemisürücü

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat merhaba Madem 5 kişi yazıyor ve emniyet kemeri sayısına bakıyorlar ki bu da 4 tane,5.emniyet kemerini taktırmak bir çözüm müdür?

4. acemisürücü

Cj 6 Çok Özel

Ynt: Cj 6 Çok Özel merhaba telefon numarası verebilir misiniz?
  5. acemisürücü

adana da mutsbishi ustası

Ynt: Adana Da Mutsbishi Ustası merhaba ustanın adını ve yerini öğrenebilir miyim?

6. acemisürücü

Sanal Alem Üzerinden Yapılan Satışlar Hakkında ;

Ynt: Sanal Alem Üzerinden Yapılan Satışlar Hakkında ; herkes işini adam gibi yapacak.Adam gibi mal satacak.Böyle cevap mı olur?

7. acemisürücü

ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 nokta .
  8. acemisürücü

jimny yan ön arka koruma tavsiye

Ynt: jimny yan ön arka koruma tavsiye aracınız hayırlı olsun.Kazasız,güzel günlerde kullanın inşallah
  9. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 orada kaç derece eğim var anlayamadım ama eğer dersenki fotodaki gibi geri geri o yokuşu bende landımla çıkarım o zaman tamamdır. Arkada gözüken defender yandan çıkıp sadece iniş yapmıştır.

10. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 kaç derece eğim var acaba o yokuşta? Doğrudur tatlı su offroad cusuyuz ama ne yazıkki o sulara defenderlar ulaşamıyor.

11. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 düz dizel defender
  12. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 Merhaba CJ-5 ile başlayıp Feroza ile devam eden maceram 2005 Jimny ile güncelliğini korumakta. Şu an için yaptıklarım;vinç,sis farları,Hi-jack kriko,şnorkel(henüz taktıramadım),MT lastik(aldığımda mevcuttu). Belki ilerde alt koruma. Jimny...

13. acemisürücü

1974 model cj 5 acil satılık kelepir.

Ynt: 1974 model cj 5 acil satılık kelepir. merhaba sol arka lastik farklı mı ben mi yanlış görüyorum?
  14. acemisürücü

Satılık - Off Road Aracı ( Ormanların Kralı)

Gökhan'ım biliyosun bende CJ hastalığı var.CJ-5'i sattıktan sonra kafama göre araç bulamadım.Bakalım, nasip. Bu araç olabilir.
  15. acemisürücü

Satılık - Off Road Aracı ( Ormanların Kralı)

merhaba irtibat için telefon numarası yazar mısınız? Ruhsatta motor hacmi kaç cc yazıyor ve motor-şasi numaralarıyla ilgili bilgiler tam mı?

16. acemisürücü

vinç

Ynt: vinç adam 80 TL'lik şeye 250 TL yazmış yav
  17. acemisürücü

Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği (25 Aralık 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği (25 Aralık 2011) 1) Atilla küpeli toyota hilux td + .aşiret 2)Mahmut Demir Mitsubishi L200 3)Korhan Yazıcıoğlu suzuki jimny+küçük aşiret 4)Fatih demir Mitsubishi L 200 +5 5)Gökhan gözükara nissan QD 3.2 DX 6)Bülent...
  18. acemisürücü

Adanaoffroad Grubu 11 Aralık 2011 Köşk Gezisi

Ynt: Adanaoffroad Grubu 11 Aralık 2011 Köşk Gezisi ,

19. acemisürücü

10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu)

Ynt: 10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu) ,
  20. acemisürücü

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri