Arama sonuçlarınız

1. S

93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel

Ynt: 93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel Büyük bir ihtimal o kırılma sesleri difrensiyelden geliyordur.Akslara gelince evet pek güçlü görünmüyor bakınca bumu yani o kadar yükü kaldırıyor dedirtiyor.Bir kere eğdim yaptırdım :) biniyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

2. S

Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. Siteyi iyice araştırın beyler bu sorunu bi kaç kişi daha dile getirmiş.ÇÖZÜM:Şanzıman filtresini değiştirmek.Zamanla tıkanıyormuş ve görevini yerine getiremiyormuş bunun sonucunda da R ye attığımızda TAK yada Gırcc gibi sesler meydana...
  3. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 1994-J.G.Cherokee Limited 5.2-ADANA

4. S

ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler Cuma günü ilk işim o şanzımandan gelen sesi yaptırmak olacak.Filtre tıkanmış ha :D ben bu haberin üstüne gider canımı güzelce yıkar xenonlarını taktırır evime geri dönerim :) cuma günüde erkenden garaja gider v kayışımı buji ve kablolarımı bide o...
  5. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Siteye biraz geç dahil oldum naptınız kitapçık işini bilgilendirirseniz sevinirim.Bu arada Sevgili DAYICIM TAYFUN CANDAN BİRİNCİOĞLU ben yeğenin CAN :D:D:D

6. S

G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

Aracım 1994 Model 98 Yılından beri ailemizde üstündeki amörtisörler 2.Amortisörleri eskidiğinden dolayı değiştireceğim. Ön Tanesi 52YTL Arka Tanesi 57YTL Helezonda almam gerekir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri