Arama sonuçlarınız

1. sengo1907@hotmail.com

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş değerli üye arkadaşlar aracın vites kolundaki stop koludur. yakıt 100 km 8 ilA 11 LİTRE ARASI DEĞİŞMEKTEDİR KADARDIR. karavancılıkta gezdikçe dolaştıkça ihtiyaçlarınız değişiyor. celal ve Perihan yalçın ailesinin aracı gibi...

2. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş kapakları kayar kapak olarak tasarladık .alüminyum kanalar u şeklinde içine tavan lambirisi dedikleri 20cm genişlik 6 metre uzunluk olan malzemeden kullandık ve içlerini silikonla tutturduk. çalışması ,işçiliği maliyeti çok...
  3. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş size araç içi önden ve arkadan fotoları yolluyorum

4. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş araç içi fotoları
  5. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş aracın içinde ;wc -duş hemen yanına gardorabı, kapı tarafına ocak ve lavaboyu ,şöför hizasına da kızaklı yatağı yaptım işte fotoalar

6. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş wc olarak bu yılki imkanlarım ve çok yorulmam dan dolayı işçiliği olmayan ama birçok dezvantajı olduğunu yazdığınız , portatif pis suyu kendinde zaptedip ikiye bölünebilenlerden kullanmaya karar verdim

7. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş pis ve temiz su için arka bagajın oradaki geniş alanı kullandım . deterjan yada sıvı gübre satışında kullanılan 60 lt. mavi kapaklı 3 bidon aldım.2 sini temiz su için kulandım dik vaziyette duruyorlar. kirli su bidonunuda banya...
  8. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş arkadaaşlar selam araçın son kontrollerini yaptım pazartesi salııda n muayneye götüreceğim için hafta sonunu araça ayırdım. sitemizde yazan bilgiler ve yusuf (yaybek)beyin verdiği bilgilerle aracın trafik sigortasını %50...
  9. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş işte öz en gezzz den fotolar

10. sengo1907@hotmail.com

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş antalya da şehir içi minibüsler değişince bakımlı ve uygun bir 1987 model ama 2000 kasa görünümlü bir magirus almakla işe başladım. arkadaşlarım , öğretmen meslektaşlarım, akrabalarım dahil sen nasıl yapacaksın işin mi yok...

11. sengo1907@hotmail.com

herkese selam şim di size bir şarkı ,bir yaşanmış hikaye anlatıyorum Dünya döner bir gün daha Yeryüzünde aşk durdukça Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkça Biliyorsun gitmemm gerek Yollar bitmez düşünerek İster sonuç de istersen sebep Bu düğümü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri