Arama sonuçlarınız

1. O

Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında şu an işlerimin yoğunluğu nedeni ile bitiremedim daha taşıma kapasitesi olarak tam net bişey diyemiyorum ama tahminen 200 kg rahat taşır bitikten sonra test sonuçlarında daha net bilgi verebilirim

2. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında toplam agırlık 25 veya 30kg civarı
  3. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında arkadaşlar kauçuk malzeme öyle dandik bir mazame değil araba lastikleride kauçuk bir malzeme öyle hemen deforme olmaz merak etmeyin biz bunların hepsini düşündük enn sağlam malzeme kauçuk sürtünme ve darbeye en dayanaklı malzeme

4. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında bunlarad değişik açılardan resimleri şuan oturak kısmını yapmaya başladık
  5. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 4

6. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 3

7. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 2
  8. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 1
  9. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında yurt dışındaki üründe menteşe olayı yok sadece yapıştırma ,yapışan malzemeye yük bindikçe ilk zamanlar sorun çıkarmaya bilir ama zamanla açılma yapacaktır. onun için ben malzemeye menteşe sistemi ekledim yapışma kısmına yük binmeyecek sadece su...

10. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında şuan yapım aşamasında menteşe yerleri kauçuk ile izalasyon yapılacak

11. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında uzunluk 300 cm , en 120 cm , yükseklik 40 cm seri üretime gecersem fiyatı 1500 tl düşünüyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla
  12. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 3

13. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 2
  14. O

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında 1
  15. O

arkadaşlar kanadada üretilen alüminyum kayık instabote markalı bir kayık var buna benzer portebote gibi kayıklar var bildiğim kadarıyla türkiyede satan ve üreten yok buna dayanarak bayağı bir uğraş sarfederek bitane alüminyum katlanır kayık yapmaya başladım ve şuan yapım aşamasındayım kısa zaman...

16. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm arkadaşlar ben murat artık aranızda bende varım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri