Arama sonuçlarınız

1. hobbo

Prado Almaya Adım Adım

bu arada adım hakkı ilginize teşekkür ederim. araç yetkili servis bakımlı 10 yıldır aynı sahibinde fabrikası olan bir abi mercedesini daha aktif kullanmış tabi yine de düşündürüyor iyice baktırmam lazım yaş ile ilgili ne sorunları olabilir yüksek meblağlı sorunlar mıdır ?

2. hobbo

Prado Almaya Adım Adım

Arkadaşlar baştan sona okudum ellerinize sağlık çok değerli paylaşımlar olmuş Aşağıdaki araç ile pazarlıktayım belki bayram öncesi bitirebilirim görüşleriniz önemli yardımlarınızı rica ediyorum ÖZHAMURKAR-2004 TOYOTA LAND CRUİSER 4.0 V6 239 HP İlan No: 680557079 2004 Toyota Land Cruiser...
  3. hobbo

Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir?

Ynt: Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir? biri binek biri yüksek : ) Hele hele vx 100 için çok umutluyum çok güzel bir değişiklik olacak gibi geliyor.Kısmet bakalım benim araçların satılmasını bekliyorum hala

4. hobbo

Ynt: Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir? arkadaşlar 2003-2005 arası vx 100 aramalarına devam ediyorum bir iki araç var temiz aklıma yatan tabi benimde önce kendi araçlarımı satmam lazım aranızdan veya çevrenizden ilgilenen olursa diye linkleri aşağıda veriyorum destekleriniz için teşekkür...
  5. hobbo

Ynt: Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir? http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=122936471&rnd=5915 Yukarıda ki ilanda vx 100 4000 motor ilan mı hatalı acep

6. hobbo

Ynt: Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir? yok yok prado değil vx100 kasa için konuşuyorum gördüğüm araç vx100 kasa idi.

7. hobbo

Ynt: Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir? Sanırım Gezenbilir birbirlerini tanıyanların kendi aralarında iletişimini sağlayan bir site olmuş.
  8. hobbo

Arkadaşlar vx 100 arayışım devam etmekte,geçtiğimiz hafta sonu iki araç baktım pek içime sinmedi acele etmeden temiz düzgün bi araç bulmak istiyorum. merak ettiğim konu başlığından malum land cruiser vx 100 4.7 ve 4.0 aralarında sadece motor farkı mı var yoksa benim bilmediğim ama sizlerin...
  9. hobbo

Arkadaşlar Bu Lc Vx 100 Aracı Bilen Var Mı?

Ynt: Arkadaşlar Bu Lc Vx 100 Aracı Bilen Var Mı? - Bugün ilan sahibini aradım ancak araç için söz kesilmiş kısmet artık ne diyelim ancak 2000-2003 arası bakmaya devam ediyorum bildiğiniz tanıdığınız varsa hem satıcı hem alıcı için yardımlarınız olursa sevinirim bu arada kullanım şekli için...

10. hobbo

Arkadaşlar Bu Lc Vx 100 Aracı Bilen Var Mı?

değerli arkadaşlar bir süredir temiz bi vx 100 arıyorum malum sitede bu aracın fiyatı 46 iken 41'e düştü aracı daha önceden bakmış,incelemiş veya bileniniz varmı yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim...

11. hobbo

Satılık - 2005 Model Suzuki Grand Vitara

Ynt: Satılık - 2005 Model Suzuki Grand Vitara ilan güncel mi ?
  12. hobbo

Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!!

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! sanki ben suzuki sayfalarına doğru yol alıyorum ufak ufak yaşadıklarımı ve yaşadıklarımızı paylaşmaya devam edeceğiz tabikiii

13. hobbo

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! Ben ikinci araç olarak düşünüyorum ancak kürsat beyin yazdıklarıdan sonra biraz düşünmeye başladım sonuçta haklı arabayı alıp hemen arkasından bi sorun çıkarıp karşıma 1500-2000 liralık bi fatura gelirse arabayı hemen satmayı...
  14. hobbo

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! Aslinda haklisiniz vx80 veya vx100 alirsam esimde kullanamaz vx 100 zaten alamamda ama busefer grand vitara 2.0 onplana cikiyor oda vx80 gibi degil tabiki sanirim kafami karistirdiniz
  15. hobbo

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! : )) kürşad bey sizin hemen ilgileneceğinizi tahmin ediyorudum öyle yaptınız sizin ve diğer arkadaşların İlgilerine teşekkür ediyorum 2. aracım olacak pek km yapmayacağım. istanbuldakinde diff.lock var sanmıştım. ilk zamanlar...

16. hobbo

En sonunda sabır taşını çatlattınız ve vx80 almaya kara verdim. tabi bende sırasıyla niva, vitara 1,6 tek kapı, vitara 1,6 5kapı, grand vitara 1,6, grand vitara 2,0 , grand cherokee gibi modelleri siteden, sanayiden,kullanıcılarından araştırdım durdum tam 2,5 yıl boyunca. bütçem 24-27 bin arası...
  17. hobbo

Dünyanın Merkezine Yolculuk

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk mükemmell
  18. hobbo

Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum.

Ynt: Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum. fiyat konusunda birşey konuşmadım henüz ama rakamlar biraz yüksek, otmatik istememin sebebi malum eşimde kullanabilsin diye hergün işe gidip gelirken 100 km yolum var h.sonuda arazide beni üzmez ise çok bi beklentim yok sürat ve hızlanma...

19. hobbo

Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum.

Ynt: Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum. Aradım Ilgın bey'i konuştuk ancak anlaşamadık kredi çekmek istemiyorum bi kısım nakit bi kısım çek olur mu diye sordum sıcak bakmadı kısmet : ) ilginize teşekkür erderim
  20. hobbo

2005 Grand Vitara 3 Kapı 1.6 cc Otomatik Full....(43000 km)

Ynt: 2005 Grand Vitara 3 Kapı 1.6 cc Otomatik Full....(43000 km) Aradım Ilgın bey'i konuştuk ancak anlaşamadık kredi çekmek istemiyorum bi kısım nakit bi kısım çek olur mu diye sordum sıcak bakmadı kısmet : ) ilginize teşekkür erderim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri