Arama sonuçlarınız

1. Kalydna

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? ilginize çok teşekkür ederim, internetteki araştırmalarımda teknikyavuz'u keşfetmiştim ama dediğim gibi çanakkale civarında biryer araştırıyorum.

2. Kalydna

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? merhabalar, benim çeki demiri ile ilgili birkaç sorum ( sorunum ) var, birincisi yaptığım araştırmalara göre çeki demirinin aracın marka ve modeline göre üretilmesi gerekiyormuş benim aracım 94 model Subaru Libero E12...
  3. Kalydna

Karavanımı Çekmek İçin Kiralık Araç Arıyorum

Ynt: Karavanımı Çekmek İçin Kiralık Araç Arıyorum Merhabalar; sayın ulusoyotomotiv umarım başıma böyle birşey gelmez, hiç böyle birşey konuşmadık aracın sahibi ile, ama aracın sahibi çok pimpirikli bir bey, araç 92 model ama çok bakımlı, gerçektende çok diri duruyor araç, sayın drares öncelikle...

4. Kalydna

Ynt: Karavanımı Çekmek İçin Kiralık Araç Arıyorum Merhabalar; aracınn sahibiyle görüştük anlaştık, ilginiz için tekrar teşekkür ederim, Kalydna
  5. Kalydna

Ynt: Karavanımı Çekmek İçin Kiralık Araç Arıyorum Merhaba; sanırım bir araç buldum, 1600 motorlu bir citroen, modeli biraz eski ama sahibi motorunu yeni bakımdan geçirdiğini söyledi akşam görüşmeye gideceğim, inşallah sorun çıkmaz, ilginize çok teşekkürler.

6. Kalydna

Ynt: Karavanımı Çekmek İçin Kiralık Araç Arıyorum Merhaba; malesef henüz halledemedim, önümüzdeki hafta sonu karavanı Ankara daki bulunduğu yerden almam gerekiyor, araştırmaya devam ediyorum, aracıma çeki demiri taktıramıyorum çünkü kendi aracımı ve hatta motorumu Bozcaada daki yeri aldığımda...

7. Kalydna

Ynt: Karavanımı Çekmek İçin Kiralık Araç Arıyorum Merhabalar; Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim, aracı kendim kullanmak istememin sebebi, cumartesi gecesini Bozcaada da karavanda ailecek geçirmek istemem, bu arada gerçekten forumun ticari kaygı gütmediğini ilk incelediğimde anladım...
  8. Kalydna

Merhabalar, benim 750 kg altı 4,5 mt trafiğe çıkışı için gerekli bütün teknik özellikleri bulunan bir karavanı Ankara dan Çanakkaleye çekmem gerekiyor, daha önceden yaklaşık 3000 km civarı karavan çekme deneyimim var, benim sadece çeki demiri ruhsata işlenmiş ve tercihen yakıt tasarruflu bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri