Arama sonuçlarınız

1. YENiHAYAT

15 inch takaslı suzuki jantı

Ynt: 15 inch takaslı suzuki jantı JANT DERKEN ÇELİK JANTMI BİJON ARALIĞI 139,7 MİDİR FOTOĞRAFLARI VARMI? HAYIRLI GÜNLER

2. YENiHAYAT

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. 800(8 taksit) siboplara 20 balansı tutturamadıkları içinde balansı yapan yere 30
  3. YENiHAYAT

Arazi Aracınızın Öncesi, Sonrası...

Ynt: Arazi Aracınızın Öncesi, Sonrası... 2005 Suzuki Jimny

4. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. evet ya en sonunda kullanabiliorum rahat rahat basınç birimi hatalı olabilir ben 26 yı ayarlarım olur biter :)
  5. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. benimki hatalı lastik değil hatalı lastikçilermiş lastikçim yıllardır bu çevrede ençok lastik satan yerlerden 1 i sipariş verdiğim lastiklerin geldiğini haber verdiler hafta içi gündüzleri işte olduğum için kardeşim götürdü taktırdı akşam kullandım korkunç...

6. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Birşey danışmak istiyorum At lastikler balans vuruyomu Bf Goodrich lastiklerim 80km hız civarı balans yapıyo at lastiklerde bu normalmi yoksa jantlarımdamı sorun var ?

7. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. ilk 4x4 Offroad Aracımı daha yeni aldım lastik ihtiyacınıda bu lastiklerle giderdim Niyetim zor şartlarda kullanmak ama henüz normal yolda bile çok az kullanma şansım oldu. Henüz pek bir yorum yapamıcam
  8. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Teşekkürler 8) ;D
  9. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. evet Erkan bey alıcam diye kafaya taktığım 215 75 15 lastiği Jimny e de taktım ;)

10. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. daha denemedim , toplamda 4 santimlik çap farkından dolayı, lastik araca 2 cm yaklaştı gerçi ama hala araçla arasında baya fark var sürtme yapıcak gibi durmuyor

11. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Çok teşekkürler Yan basamaklarıda arac liftindeki kaldıraclarla kaldlrmayı denediler dengeleyemediler bi tarafı kaldırınca obur taraf indi hidrolik krikoyla ben bi deniim eger kalktıgında srazide sorun clkarlrsa sokeriz ne yapalım :)
  12. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. serkan evet fil yavrusuna patikleri giydirdik bekliyoruz :)

13. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Jimny Botlarını Giydi Kar Yağıcaksa Yağsın Artık :)
  14. YENiHAYAT

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkezin Kurban Bayramı Çok Güzel Geçsin İyi Bayramlar
  15. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. nedense 215 x 75 x 15 beni daha çok cezbetti %5 lik çap farkıda normal düz yol şartlarında da 3.000 devirde 95 km de giden aracımı (otomatik vites) 3.000 devirde göstergede 95 yazmasına karşın 100 km de götürmüş olacak sanırsam araç biraz daha ekonomik olur...

16. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. suzuki jimny at 205x70x15 standart üstündeki fabrikasyon lastik ebadı
  17. YENiHAYAT

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Aracı Yukseltip yulkseltmemek te kararsızım uzerindeki lastiklerde orjinal lastikleri artık omru bitmis yukseltmeden capını buyutebilecegim lastik ebadınında sizin yazdıklarınıza gore 215/75/15 AT olarak algıladım bu lastigi bf goodrich olarak buldum tek...
  18. YENiHAYAT

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Alper YENiHAYAT.........(Suzuki Jımny-2005) İstanbul

19. YENiHAYAT

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar Ben İstanbul Göztepeden Alper Nasıl bir araç alıcağımı düşünürken sizin sayfaları bulup aranıza katıldım ve edindiğim bilgilerle alıcağım aracın Otomatik Jimny olacağına karar verdim. Birkaç elimden kaçanlardan sonra en sonunda alıcağım Jimny e ulaştım...
  20. YENiHAYAT

Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz Teşekkürler Babam camdan baktı yorum şu : Sirklerdeki yavru fillere benziyor ;D evet isim konusunda çalışmak lazım ::) bugün ön frenler bitikti kontrole götürdüğümde murat usta söylemişti fırsat bulunca gittim onu değiştirdim he bu arada bugün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri