Arama sonuçlarınız

1. emreyılmaz

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Bilindiği üzere Bulgarista'a çıkışlarda uluslarası ehliyet sorulmuyordu ancak Yunanistan çıkışlarında uluslararası ehliyet ibrazı gerekliydi. Bu sorun bahse konu Yunanistan tarafından verilen nota ile ortadan kalktı. Daha önce belirttiğim gibi...

2. emreyılmaz

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Pazar günü Pazarkule yi denemek istiyorum. Eğer sıkıntı yaşanmazsa en yakın zamanda da İpsala' yı denicem. Çorlu'dan geleceğim için iki yoldan birini seçmeliyim. Pazarkule olmazsa Kapıkule'den Bg çıkışı yapmak daha kolay olduğu için günümüzde...
  3. emreyılmaz

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Yakın zamanda Yunanistan'a Pazarkule'den geçmek istiyorum. Sizde Pazarkule'den geçerken sıkıntı olmadığını söylemişsiniz, sorum şu olacak istisnasız herkese ehliyet sormuyorlar mı yoksa sadece sizin geçtiğiniz zamanda ki memurların takdiri...

4. emreyılmaz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba...Ben Emre..Tesadüfen gördüğüm bu foruma kaydolup ,yazıları takip etmek zevkli olacak diye düşünenlerdenim ;) ..Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri