Arama sonuçlarınız

1. D

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) mert ben de katılmak istiyorum offroad organizasyonlarınıza katılmayı. haber verebilirsin değilmi? bu arda müge ve murat'a selamlar. arzu

2. D

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) yeni bir organizasyonu daha kaçırmak istemiyorum. bir sürprüz çıkmadığı müddetçe ben de geliyorum. beni de ekleyin listeye efenim.
  3. D

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) 30 u olursa ben ancak katılablirim. 23 ünde yakın bir arkadaşımı evlendiriyorum da.

4. D

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) verdiğim geçeci rahatsızlıktan ötürü özür dilerim Murat bey :)) teknik bir dikkatsizlik olmuş. yönlendirme için teşekkürler.
  5. D

Karadeniz Turu Rotası

Ynt: Karadeniz Turu Rotası sedat beni de unutmayın temmuzda olusa ben gelebilirim bliyorsun benim hayalim takrar bir karadeniz turu kalbim karadenizde kaldı ;D

6. D

Güneş Tutulması Yolculuğum ve Yaşadıklarım

Ynt: Güneş Tutulması Yolculuğum ve Yaşadıklarım 1999 tutulmasını Kastamonu'da seyretmiştim. inanılmaz bir duyguydu. sanki başka bir yaşamda başka bir gezegende gök boşluğuna bakar gibi oluyorsunuz. garip bir heyecandı yani. hevesle benim yadigarla 400 asa filmle çekim yaptım. tab etmek üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR