Arama sonuçlarınız

1. Teach

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Ben tüplü dalış yapmıyorum. Derdim gücüm zıpkın elde balık kovalamak. Hal böyle olunca hikayeler scuba yapan arkadaşlarınki kadar renkli olmuyor ama 30 Ağustos Seddül Bahir dalışımı hiç unutmayacağım. Planktonlar çökmüş, yavru balıklar büyümüş...

2. Teach

Denizciliğin Değil İnsanlığın Bittiği An!

Ynt: Denizciliğin Değil İnsanlığın Bittiği An! Yazıyı içim burkularak okudum. En son soruya kafam takıldı; Ne kadar denizciyiz? Denizci değiliz bir çoğumuz, biz aslında hiçbirşey değiliz. Yapılan birçok şeyin altında malesef kültür ve ilkeler yok. Dalışa giderken içtiği dalış öncesi sigarasını...
  3. Teach

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sıcak merhabasını bizden esirgemeyen dostlara teşekkürler. Dalış bölümü bir solukta okundu Ufuk Bey. Uzun zamandır aradığım birçok bilgiyi orada buldum. Yurt içi ve yurt dışı birçok forumda varım ve bazılarında moderatörlük yaptım. En son moderatörlük...

4. Teach

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba dostum hoş bulduk. Biraz geç haber verdin 29 Ekim kortejini kaçırdık ama umarım bundan sonraki etkinliklerde beraber oluruz.
  5. Teach

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ümit Oğuz Göksel 1964. Emiir nick li arkadaşın tavsiyesi ile sizi buldum. Beykent Üniversitesi İngilizce Hazırlık bölümünde Öğretim Görevlisiyim. Serbest dalış, Olta balıkçılığı, Kara avı ve Akvaryum hobileri ile uğraşıyorum. Tüm arkadaşlara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri