Arama sonuçlarınız

1. gencturk

Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :)

Ynt: Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :) vakit buldukça böyle şeyler üretmek zevkli oluyor :) terkos yada kemerburgaz tarafında yakın bir zamanda tur varmı bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

2. gencturk

Ynt: Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :) üretimden itibaren balayalım paylaşmaya :)
  3. gencturk

yeni çalışmamız çok eğlenceli sizlerle paylaşmak istedim

4. gencturk

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) ozaman fazla gitmemiştr cama ufakla kurtulduysan iyi abi
  5. gencturk

Ynt: Karakaçanım :) impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti

6. gencturk

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? benim aracın rot ayarı kaçık olabilir eski jantlarında balansda vardı

7. gencturk

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? bendeki niva 85 modeldi 120yi 130 u görüyordu ama çok dikkat süratlı giderken yolda savuruyor bir ar çok fena ölmden döndüm yoldaa baya bir yyan kaydım döndü topladım döndü topladım en son yol kenarı toptı aracın önünü oraya dayadım...
  8. gencturk

Ynt: Karakaçanım :) kılıç78 abi valla istek ve başarmak çok güzel birşey ama zaman ve para daha önemli bazı insada para vardır zaman vardır ama birşey yapamaz bizimgibilerindede para varsa böyle parça parça toplar para bitince mejburen satar ama bu böyle araçlarla uğraşmak çok hoş bir iş
  9. gencturk

Ynt: Karakaçanım :) jantlarda sanırım sorentodan söklmüş tam bi bilgim yok ama orta göbeğini tornada aldırdım ama bu araçtan yine hurda gibi bişi bulsam toplamak için alırdım süper bir hobi

10. gencturk

Ynt: Karakaçanım :) 255e55r18 lastkler vardı üstünde 19 da olabilir tam hatırlamıyorum aynalarıda istanbul gaziosman paşa bağlarbaşında oto kadir var lada parçası satan oradan aldım 60 tl falndı çifti lastikler geniş olduğu için çamurluklara biraz değiyordu

11. gencturk

Ynt: Karakaçanım :) devamı
  12. gencturk

Ynt: Karakaçanım :) ruslar yaparda bizde yaparz maddi durumum iyi olsa daha nelerini yaparım bn üniverste öğrencisiyim yıllardan beri hem okudum hem çalıştım bu aracın herşeyini kendim yaptım ve imkanım olsaydı dahada kıralıını yapardım üniversteyi kazanıp eskişehre geldiğim için satmak zorunda...

13. gencturk

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? tek
  14. gencturk

Bende varım!

Ynt: Bende varım! modeli bence okadar önemli değil yaptınmı oluyor :D
  15. gencturk

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? ben bu aracı 4500e sattım 85 modeldi ama şuanda bu fiyata böylesi yok ben hurda bir lada niva arıyorum ruhsatlı motoru iyi bir lada arıyorum bilgisi olan varmı

16. gencturk

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum ..
  17. gencturk

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum .
  18. gencturk

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum merhaba abiler bende uzun sitede gezme imkanını yeni buldum bu aracın 5 kapılısı istanbul arnavutköy germe tarafında birinde gördüm yani türkiyedede var modifiye konusunu gelince ben ufaktan bişiler yapmıştım ama üniversteyi kazandım ve okumaya eskişehire geldim...

19. gencturk

93 niva secim yardım

Ynt: 93 niva secim yardım abiler bende vardı lada niva 4500e verdim 85 modeldi aracı komple ben toplamıştım parçaları okadar pahalı değil ama işten anlamak lazım ben herşeyini kendim yapmıştım ve aracım bizim orada gözde bir araaç haline gelmişti
  20. gencturk

Lada Niva Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Ynt: Lada Niva Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim. ben size yardımcı olmak isterim bnm kendime ayip bir lada nivam var ve pazar günü sabahı eskişehire üniversteye gidicem ve bütün paramı bu araca bağladım acil olarak satmak istiyorum en son fiyat 4000 e veririm acil para lazım olduğu için bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri