Arama sonuçlarınız

1. Knay

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Eyvallah. Kamp koşulları biraz zor görünüyor. Gözüm kormadı değil...

2. Knay

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Bizde yeni aldığımız LR Disco I V8 ile aranıza katılmak isteriz..
  3. Knay

Kanada'dan Şili'ye 6 Aylık Gezi Arkadaşı Arıyorum.

Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki yıl yani Ağustos 2010 gibi, Kanada'dan ucuza bir araç alıp zigzaglar çizerek Şili'ye kadar 6 aylık bir gezi yapmayı planlıyorum. Şuanda temelde tek bir eksiğim var o da bana eşlik edecek gezgin ruhu taşıyan bir gezi arkadaşı. Bana ulaşmak isteyenler...

4. Knay

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Tek kelimeyle süper. Benim de en büyük hayallerimden biri. Çünkü her ayrıntısı sizin istediğiniz gibi oluyor. Bakalım bu kadar emek harcadıktan sonra aracınıza arazide kıyabilecek misiniz? :))) Sizi tebrik ediyorum
  5. Knay

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Biz 3 genç off-road meraklısı ve hafiften uygulayıcısı da katılacağız. Listeye kendimi ekledim. Öyle olduğunu düşündüğümden :))) *4x4 Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder...

6. Knay

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Bende bir işim vardı onu halledebilirsem katılmayı çok isterim.

7. Knay

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock Evet öğrendim Pick-up için gerçekten en iyisi L200
  8. Knay

D-Max Diff-Lock

Arkadaşlar 3000cc 4x4 D-max'ta diff-lock var mı? Arazi kabiliyeti nasıldır? Nissan Skystar'la karşılaştırırsak hangisi daha iyidir? Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini paylaşmasını isterim.
  9. Knay

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Karavana bayıldım. İnsan aklının ne yapacağı belli olmuyor :)

10. Knay

İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar

Ynt: İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar Benim başıma gelen 2 maceram oldu ama bikaç km ilerde traktör olması benim için büyük şanstı :)

11. Knay

Ynt: İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar Eywallah :) Görüşmek üzere
  12. Knay

Ynt: İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar Şansıma işimin olduğu ender pazarlardan biri. Bu geziye gelemeyeceğim ancak bir gezinizde size katılıp sizinle tanışmak istiyorum.

13. Knay

Ynt: İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar Lopez'i şimdi inceledik bayıldım. Oraya yapılması planlanan bir gezi var mıdır yakınlarda? Tek araçla gitmek riskli gözüküyor :) Hem de bu güzel grupla tanışma fırsatı bulmuş olurum.
  14. Knay

Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve yaklaşık 1 senedir off-road'a merakım var. Ancak İstanbul yakınlarında günü birlik gidilebilecek, gezilebilecek, araç denenecek rotalar yada parkurlar var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar bunu burada paylaşırlarsa sevinirim.
  15. Knay

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar Ben de 2000 model passatta var, desenli farları ama 6000k xenon taktırdım ve görebilmem çok arttı. Siste bir parça problem yarattı ama onun haricinde görebilme çok daha iyi. Yani desenli farda bi işe yaramaz diye birşey yok. Denedim gördüm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri