Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Avusturya Graz Uluslararası Geleneksel 30.ncu G-Class Buluşması
Merhabalar,
Ellerinize sağlık, resimler gerçekten olağan üstü...
Tam bir G'aile albümü olmuş, resimlere bakarken sanki uzun zamandır görmediğim akrabaları görmüş gibi oldum :)
Sevgiler,
Ali
Ynt: Mercedes G Serisi Seviyorum&Arıyorum&Alıyorum...
Merhaba Taşkın Bey,
Güzel dilekleriniz için size çok teşekkür ederim.
Mutlakaki hepimiz hakkında hayırlısı olsun, nasip-kısmet ise umarım en kısa zamanda olur.
Kısa bir bilgi vermem gerekir ise şuanda aktif olarak kullandığım 2 tane aracım...
Merhabalar,
Öncelikle ilginiz ve cevabınız için size çok teşekkür ederim.
İnternet satış sitesi üzerindeki ve piyasadaki bütün araçlar bilgim dahilindedir, araç sahipleri ile de kontak halindeyim ancak şuana kadar aklıma yatan olmadı...
Merhaba Arkadaşlar,
Önerebileceğiniz yukarıda yazdığım özelliklerde bir araç tavsiye edebilecek ve yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim.
Yıllardır hayalini kurduğum G'me en kısa zamanda kavuşmak istiyorum...
Aracı beğendikten...
Bilgi için size teşekkür ederim, "Cemço"'ya mesaj yolladım kendisinden rica ettim ve yardım istedim.
:)
Merhaba Arkadaşlar,
Bende sizler gibi Mercedes Benz G Serisi Seviyorum...
G serisi sevgisinin başka olduğunu düşünüyorum ve sizin gibi özel bir ilgi besliyorum.
Gezenbilir.com ile geç tanıştığım için kendimden utanıyorum, forum sayfalarının büyük bir çoğunluğunu okudum.
Bu kadar kaliteli...