Arama sonuçlarınız

1. K

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu merhabalar aranıza eskişehirden katılıyorum ismim melih. motorum shadow eskişehirde aktivite olursa bigi verirseniz sevinirim.(4 teker bedenini 2 teker ruhunu hareketlendirir)))

2. K

Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum malesef yaptıramadım hiç bir usta güven vermedi. yaptıkları cj-5lere yapılan pazarcıların kullandığı güneşlik kumasından.. en son hali bu şekildeyken sattım... şimdi özlüyorum:(((((
  3. K

Oto Boya Ustası Konusunda Yardım!

Ynt: Oto Boya Ustası Konusunda Yardım! rütuş yaptırdım saolun.

4. K

Oto Boya Ustası Konusunda Yardım!

Arkadaşlar bu akşam izine ayrılıyorum,istanbula gidicem 1 hafta sürem var artık aracım güneş yanığından görünmüyor. kaliteli bir oto boya ustası biliyorsanız sevinirim. aracım 93 frontera sport jantlara spacer atmak istiyorum en fazla kaç cm lik kullanıyım. vericeğiniz adresn anadoluda olursa...
  5. K

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum büyün modellerinin içi qynı 1997 ye kadar

6. K

Frontera Sport Modifiye ?..

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. bi fotoda benden

7. K

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum yok türkiyede usta yok yok bmw olsaydı yok tospaa olsaydı falan filan diyorlar yapamadılar en sonunda kendim yapıcam o olucak. bunu yapabilen varsa lütfem söylesin:)))
  8. K

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum çıkmacılar ostimde orda kime sorsan tarif eder.şaşmazda bide benim ustam vardı müthiş bir ustadır yaşlı bi amca ama tam osmanlı parada pulda gözü yoktur sadece işini muhtesem yapmak gayeasi. ben arabayı aldığımda motorunun tam...
  9. K

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum çok sevinirim bu hafta işlerimden dolayı eskişehirden çıkamıycam bir sonraki hafta istanbula geçicem bi arkadaşta yalovada var demişti yolumun üstü oraya bakıcam. artık olmazssa en son çare hard top almak olucak eğer şaşmazdaki...

10. K

Kaliteli Tente Nerede Yaptırabilirim?

arkadalşar bende 1993 model opel frontera var hardtoplu çıkar tak bayağ zorlanıyorum sizlerin bilgisi olabileceğini düşünüyorum çünkü jeep lerin çoğunda tente var lütfen yardım ederseniz sevinirim.

11. K

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum tavsiyen için teşekkürler. biz zaten hafta sonları gezi amaçlı kullanıyoruz fronterayı eşimin arabasıyla hafta içi idare ediyoruz. kışında kimi zaman havalar okadar güzel oluyorki hardtopu açmak bir zulum.ama tente olsa hemen...
  12. K

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum vallahi çok memnun olurum. bende artık kimse yapamıyor diye düşünmeye başlamıstım.

13. K

merhaba arkadaşlar eskişehirden katılıyorum 1993 model sport frontim var fakat hardtop aç kapa yalama oldu ve üst kapağı bayağ bi deformasyona uğradu heryerden su geliyo ve aşırı ses yapıyo hardtop almak istemiyorum. tente yaptırmak istiyorum bildiğinizbir yer varsa paylasırsanız sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri