Arama sonuçlarınız

1. E

Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur?

Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur? ssbman bey pekı bu konuya kım onem gosterıyor bırakalım hf amator frekanslarda uyulmuyor hıc kımse hıc bırsey dort dortluk deyıldır

2. E

Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur? 10 seneden berı cb telsız kullanıyıyorum buna takoz da dahıl bu zmana kadar kımseden sıkayet gelmedı 4 watllık cıhaz la almanya veya baska bır uzak yerle gorusmenız ımkansız hawa sartları olustugu zaman hava akımı dıyoruz anca o zman...
  3. E

Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur? transıstorlu takoz mobil için dıye bılırsınız bır de en onemlısı mobıl takozlar normal evde kullandıgımız takozlardan daha narındır anten severesı voltaj cok onemlıldır ufak bır yanlısta trasıstorlerın yanma olasılıgı cok yuksek saygılar

4. E

Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur? merkez bv131 yeterlı ola bılır tanbalı tabır ettıgımız bır takozdur acıldıktan sonra yaklasık 20 dakkıka beklenır lanba ısındıktan sonra watt basmaya baslar mınımum cıhazınız 4 watt en yuksek 10 watt olmalı bu takoz ıcın mobıl araclarda...
  5. E

Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur? biraz reklam yapayım cihaz dırland dss 9000 10w/20w 12 band anten antron 99 linnear zetagi bv 131 güçkaynagım ozel kendı yapımım

6. E

Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur? yıldırım konusunda pek endıselen meyın ben 10 yıldan berı cb telsız kulanıyorum merkezde bu zamana kadar basıma bır olay gelmedı cok şimşeklı havalarda eyer anten jakını cıkartıp balkon veye beton bır yere bıraka bılırsınız 1/1 11,02...

7. E

DIRLAND DSS 9000 12 BAND CB RADIO

İlan No: #16850272 SAHİBİNDEN COM SİTESİNDE SATILIK CB TELSİZ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz