Arama sonuçlarınız

1. H

Yeni Kasa Jimny Için Yükseltme Kiti

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız zevkle kullanın. Yaklaşık on sene kadar önce 2010 model bir jimny sahibiydim. O aracıma 3" 4xfour art kit (becce), 1" spacer ve 30 9.5 r15 bf mt lastik takmıştım. Arazi kabiliyeti çok artmıştı ancak bir o kadar da hantallaşmıştı. Şubat ayında...

2. H

Suzuki Jimny Ile Karavan Çekiliyor...

Jimny için gayet başarılı, gördüğüm kadarıyla aracınızda yükseltme mevcut. Yükseltme kaç inç ve lastik ebadı nedir?

3. H

2006 otomatik jımny yakıt sorunu

Ynt: 2006 otomatik jımny yakıt sorunu merhaba, jimny de kullanılan bujiler iridium bujilerdir. Normal bujilerden farklı olarak tırnak aralıkları hassas olarak fabrika çıkışında ayarlanmıştır ve ayarlanması gerekmez, ayarlamaya kalkarsanız bozulma ihtimali oldukça yüksektir. Araç benzinliyse...
  4. H

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny Mehaba, Jimny'yi kullanmayan, bilmeyen bir çok kişi, bu ne, hap kadar araç, buna binilir mi, o kadar para verilir mi vb. yorumlar yapıyorlar. Ama Jimny'yi görünce çok sevmiştim bi kere, yapacak bi şey yoktu artık. İki çocuğun var sığamazsın yapma dediler, dinlemedim...

5. H

jimny yakıt

Ynt: jimny yakıt Merhaba arkdaşlar, benim jimny 2010 model otomatik ve standart haliyle kullanıyorum. LPG de kullanıma göre şehir içinde (İstanbul) 20 ile 25 krş arası değişiyor.

6. H

Jimny modelleri hakkında yardım.

Ynt: Jimny modelleri hakkında yardım. Evet 1,5 dizeli yurt dışında var, biraz pahalı olduğu için getirilmiyor. Ama diğer bahsedilenler hayal ürünümü yoksa ilan veren arkadaşlar kullandığı aracın modelini mi bilmiyor. ;D
  7. H

Jimny modelleri hakkında yardım.

Arkadaşlar ikinci el Jimny almayı düşünüyorum ancak kafam biraz karıştı. Suzukinin kendi sitesinde tek bir model olan JLX (84 Bg) görünüyor. Ancak ikinci el ilanlarda JLX haricinde 4 WD CD ya da 2 WD gibi modeller ve farklı bg (63, 105 ? vb. )görünüyor. Aralarındaki farklar nelerdir, suzukide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri