Arama sonuçlarınız

1. C

Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Sağolun arkadaşlar :)

2. C

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Hepinize çok çok teşekkürler, 4x4lerin hantallığının elbette ben de farkındayım =)
  3. C

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Anlıyorum Uğur bey, Çok teşekkür ederim :) Emin olan arkadaşlar da yine de yanıtlarlarsa sevinirim. :)

4. C

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Tabi ki öyle :) Otomobiller daha çevik ve daha serilerdir ancaka bir jeep tutkumuz var onu bi geçiştirelim öyle geçeceğiz umarım normal otomobillere :) Sorentolar sürekli 4x4 mü yoksa 4x2 mi soruma hala yanıt alamadım xD
  5. C

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Sayın Reis28 Suzukiyi kendim kullandım biliyorum sürekli 4x4'tü ancak low ve high durumlarına geçiş sağlanabiliyordu arazi koşullarına göre. Sorento'da nasıl 4x2 ye geçiş yapılabiliyor mu ?

6. C

Merhabalar Bizim elimizde Suzuki Grand Vitara 2006 Model Suv vardı. Onu sattık ve şuan sorentoya merak salmış durumdayız, görüntüsü olsun diğer donanımları ve fiyatı açısından gerçekten harika bir araç. Ancak kafama takılan bir kaç sorun var :) 1- Biz süratı çok seven birileriz, bu...

7. C

Sorento Kaya Geçiş Testi

Ynt: Sorento Kaya Geçiş Testi Cesaret ister gerçekten,tebrik ederim sizi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri