Arama sonuçlarınız

1. arch

Avrupayı Aracımla Geziyorum

1 Hafta hamburgda kardeşimin evinde kaldık.Hamburgda güzel bir şehir ve büyük bir liman şehri.Ben hamburgdan motosiklet malzemeleri (topcase,yan çantalar,kilit,mont v.b gibi alışverişler yapmayı düşündüğümden bütün motosiklet satıcılarını gezdim..Birde bit pazarlarını merak etmiştim...

2. arch

Evet yesil pasaport yetirlidir..hic bir sorunla karşilasmadim sınır gecislerinde SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. arch

Ben yola cıktığımda aksiliklerinde olmasi beni üzmez ileride çok değışik anılar biriktirmemi sağlar..mesela kaybolmak yada aradigin yeri bulamamak beni sinirlendirmez çogu guzel yer kesiflerini kaybolduğumda buldum.. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. arch

Arabalı Aile(2) Belgrad-budapeşte Yolunda

Edirneye gittigimde bizde ayni yerde ciğer yiyoruz..Dogru tercih SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. arch

Haklısın ..2 gb haftalik internetim vardi..google maps de kullandim zorlandiğım zamanlarda.. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. arch

Biz genelde otoban kullandik fakat benim kullandiğim program maps me daha çok otoban dışı yollara girmeye zorluyordu..zaman zaman yasadik..Güzel bir navigasyon cihazımiz yok cep telefondaki programlari kullandik..dönüştede navigon yükledik ama yol çalışmalari olabiliyor farkli yola...

7. arch

halleden istemiyerekte olsa 17:00 civarı ayrıldık ve hamburg istikametine yola koyulduk....Yolları karıştırdık navigasyon yine şaşırttı bizi..Köy yolarına girdik..Ben kaybolmayıda severim zaten..Çoğu zaman kaybolduğunda harika yerler keşfedersin..Navigasyondan kardeşimin evinin kapısıını önüne...
  8. arch

Weiden dan sonra rotamızı leipziğe çevirdik.Buradan 250 km yolumuz var..2-3 saatte varırız tahmin ediyorum.Buradaki de hem mahalleden hemde üniveristede bir yıl aynı okuldaydık..O zirrat müh.fak.bende mimarlık fak.deydim..Ama o mesleğini hiç yapmadı ve bir kaç sene sonra Almanyaya yerleşti.Ama...
  9. arch

Sabah Ayşe işe gitmemiş ,izin almış ve bize güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamış.On numara kahvaltıydı.Kahvaltımızı yaptıktan sonra hava çok güzel güneşli ve berrak bir havaya dönüştü...Buralara gelene kadar yer yer yağmurlu ve kapalı ,kasvetli havalarda yolculuk yapmıştık.Yeğenim bir gece daha...

10. arch

Onu bilmiyordum..teşekkürler..bu ücret için avusturya ve macaristan ücreti diye söylediler..bir sticker verdi birde fiş verdi..ama netten satin almak daha iyiymiş.. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. arch

Weiden in der Oberpfalza gece varacağız çünki 480 km yapacağız ve saat 17:00 biz hala viyanadayız..Gerçi artık sınırdı kontrol falan olmayacak ama bazen trafikte tıkanmalar yada tamiratlar yüzünden trafik yavaşlıyor..En İyi ihtimal gece 23:00 da varırız diye tahmin ettik ama biz vardığımızda...
  12. arch

Budapeşte arabayla gezdik..Park bulma sıkıntısı yaşadık biraz..parkedebildiğimiz yerlerde dolaştık ama en az 2-3 gün de ancak gezilebilir budapeşte..budapeşteyi terkedip rotamızı viyanaya doğru çevirdik..Avustıuryaya giriş yaptığınız anda herşeyin yolların evlerin yeşilin ekonominin gücünü...

13. arch

14. arch

Macaristana girdikten sonrada devam eden bir yağmur vardı..2 Saatte gideceğimiz yol çok uzadı..Havanında erken kararmasıyla budapeşteye akşamüstü girdik.bu kez yemeğimizi marketten alışveriş yaparak kalacağımız yerde kendimiz bir masa hazırlayıp kendimizi ödüllendirecektik..Kalacak yer işini...
  15. arch

Novisada gelirken 210 dinar otoban ücreti tekrar ödedik..Macaristan sınırına yaklaşırken 350 dinar daha otoban ücreti ödedik..yavaş yavaş macaristan sınırına yaklaştık..Horgos sınır kapısı bu kapı diğer kapılardan daha büyük ve biraz daha kontrol var.Bizim açımızdan sorun olmadı sadece...

16. arch

Motorlada gitmek nasip olur inşaalah ileride..
  17. arch

yolda pekçok motorcuya rastladık kendimde bir motorcu olduğum için bir gün mutlaka motorumla buralara geleceğim diye düşündüm..Motosikletlerin geneli choper tarzında ve harleydi..ben ise endurocu ve africacıydım..
  18. arch

ben de orada bir tehlike görmedim,sadece virajlı yol ve rampada ve virajlarda kamyonların arkasında yavaş seyrediyosunuz..yoldaki sollama yapılmaz çizgisine dikkat et..ben dikkat etmedim yoruldum bulduğum ilk fırsatta çizgiye bakmadan solladım..hemen virajın sonunda polis durdurdu.3o euro ceza...

19. arch

Yolculuğumuzun en uzun kmsini bu etapta yapmıştık ve yorulduk..Küçük oğlum Ege salonda koltuklarda keyif yaptı..kaldığımız yer merkezde bir daireydi bookingden rezervasyon yapıldı..vip apartmant belgrad 2 oda ve bir salon açık mutfak...banyo wc..fiyatı 39 euro 3 kişi..Çok merkezi bri...
  20. arch

sirbistan dan pirottan ayrıldık ve belgrad yolundayız.Yolda dinlenme ve ihtiyaç için banklar ve seyyar wcler koymuşlar beğendim..Gerçi wc ler temiz değildir diye kullanmadık..Almanyada 1 kez kullandım temiz değildi de yinede idare ederdi..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri