Arama sonuçlarınız

1. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu evet geri gitmemesiydi şanzuman yapıldı(güya),beyin değişti...tekrar geri gitmez oldu yapıldı(güya) şimdi ilk yürürken birazgidiyor 15-20m sonra hiç gitmiyor boşta gibi bağırıyor ,ivmelenme yok.

2. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu selam sorunu hallettiklerini söylemişlerdi, kardesim teslim almıştı.gelirken elmadagda araba gitmez oldu. bırakıp geldim
  3. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu selamlar iyi bayramlar; ankara dönüşü yine yolda kaldım, sanırım ben bu sanzumandan randıman alamayacağım ne önerirsiniz, yeni şanzuman???

4. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu evet arkadaslar, geri viteste hareket etmeme sorunum tekrarladı, saşmazda otomatikvites hüseyin usta yapmıştı ,yapamamışmı demeliyim yoksa... gelişmeleri ayrıntısıyla yazacağım benim yaşadıklarımı baska kimse yaşamasın istiyorum
  5. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu sonunda aracım tamirden çıktı daha kavuşamadık ancak tamiri bitmiş, bu sayede baya birseylerde öğrenmiş oldum özellikle ankarada gidilmemesi gereken tamirciler... gelişmeleri yazacağım..

6. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu tesekkür ederim , haklısınız sorun galiba ustamla sadece telefonla görüşebilmemiz sağolun.iyi aksamlar

7. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu aykut bey beyin değişince tamamen düzeldimi sorunlar, kaca maloluyor beyin?
  8. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu sonunda ankaraya kadar gelip otomatik viteste bir numara olan bir usta buldum, sanzumanı yapmış güya ancak 4 calışarak bıraktığım arabam artık calışmıyormus ECM beyni bozukmus anti-theft sistemi hatalı sinyal veriyormuş, benzin pompasına giden elektriği kesiyor ve...
  9. kcs

Takaslık Telsiz Aselsan 4011

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 drkcemil@yahoo.com teşekkürler

10. kcs

Takaslık Telsiz Aselsan 4011

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 selam 4811 programlama kablosu ve cd'sini nasıl temin edebilirim yardımcı olurmusunuz

11. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu sanırım öyle kayseride usta bilen varmı yoksa ankara?
  12. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu selam benim sorunum biraz daha büyüdü sanırım geri vitesinde hareket etmiyor.beyin sıfırlaması işe yaramadı , yağ seviyesi biraz düşükmüş tamamladım ama sorun devam ediyor..

13. kcs

Otomatik Şanzıman Sorunu

selamlar bugün sabah 1994 5.2 zj aracımla işe gelirken bir gariplik oldu 100km hızda aracımın hızlanmadığını daha doğrusu vites yükseltmediğini farkettim devir saati 6000lerde ama vites değiştirmiyor arac bağırıyor. sanırım sanzumanda bir problem var. boyle bir olay basına gelen arkadasım varmı...
  14. kcs

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... SELAMLAR ARKADASLAR ARAZİ TAŞITLARININ MUAYENESİ 2 YILDA BİR Mİ? BU KONUDA NERDEN BİLGİ ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
  15. kcs

Jeep Grand Cherokee 5.2 Ltd

selamlar 1994 model g. cherokee mi satmak istiyorum bej renk 5.2 ltd. 168.000km lpgli(tartarini sıralı sistem) ruhsata işli standart, düzgün bir araç 2. araç olarak genelde tatillerde kullandım su sıralar işlerimin yogunlugu nedeniyle ilgilenemiyorum fiyat 17.500.ytl (resim eklemeyi denedim...

16. kcs

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam Kadri Cemil Sulubulut, 34 yaşındayım, Çocuk Cerrahıyım; Kayseride yaşıyorum. 1994 model 5.2 grand cherokee sahibiyim. doğayı ve arabamı seviyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri