Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu
evet
geri gitmemesiydi
şanzuman yapıldı(güya),beyin değişti...tekrar geri gitmez oldu yapıldı(güya)
şimdi ilk yürürken birazgidiyor 15-20m sonra hiç gitmiyor
boşta gibi bağırıyor ,ivmelenme yok.
selamlar iyi bayramlar;
ankara dönüşü yine yolda kaldım, sanırım ben bu sanzumandan randıman alamayacağım
ne önerirsiniz, yeni şanzuman???
evet arkadaslar, geri viteste hareket etmeme sorunum tekrarladı,
saşmazda otomatikvites hüseyin usta yapmıştı ,yapamamışmı demeliyim yoksa...
gelişmeleri ayrıntısıyla yazacağım benim yaşadıklarımı baska kimse yaşamasın istiyorum
sonunda aracım tamirden çıktı daha kavuşamadık ancak tamiri bitmiş,
bu sayede baya birseylerde öğrenmiş oldum
özellikle ankarada gidilmemesi gereken tamirciler...
gelişmeleri yazacağım..
sonunda ankaraya kadar gelip otomatik viteste bir numara olan bir usta buldum, sanzumanı yapmış güya ancak 4
calışarak bıraktığım arabam artık calışmıyormus ECM beyni bozukmus anti-theft sistemi hatalı sinyal veriyormuş, benzin pompasına giden elektriği kesiyor ve...
selam
benim sorunum biraz daha büyüdü sanırım geri vitesinde hareket etmiyor.beyin sıfırlaması işe yaramadı , yağ seviyesi biraz düşükmüş tamamladım ama sorun devam ediyor..
selamlar
bugün sabah 1994 5.2 zj aracımla işe gelirken bir gariplik oldu 100km hızda aracımın hızlanmadığını daha doğrusu vites yükseltmediğini farkettim devir saati 6000lerde ama vites değiştirmiyor arac bağırıyor.
sanırım sanzumanda bir problem var. boyle bir olay basına gelen arkadasım varmı...
Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...
SELAMLAR ARKADASLAR
ARAZİ TAŞITLARININ MUAYENESİ 2 YILDA BİR Mİ?
BU KONUDA NERDEN BİLGİ ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
selamlar
1994 model g. cherokee mi satmak istiyorum
bej renk 5.2 ltd. 168.000km
lpgli(tartarini sıralı sistem) ruhsata işli
standart, düzgün bir araç
2. araç olarak genelde tatillerde kullandım su sıralar işlerimin yogunlugu nedeniyle ilgilenemiyorum
fiyat 17.500.ytl
(resim eklemeyi denedim...