Arama sonuçlarınız

1. D

2.4 hilux a 3.0 d4d motor ve otomatik şanzuman takılabilir mi?

Ynt: 2.4 hilux a 3.0 d4d motor ve otomatik şanzuman takılabilir mi? Yanına bi uğrayayım Ahmet ustanın.ilgilenen arkadaşlar olursa vereceği bilgileri paylaşırız.

2. D

Ynt: 2.4 hilux a 3.0 d4d motor ve otomatik şanzuman takılabilir mi? Aybars bey ilginize teşekkür ederim. bu abimize nasıl ulaşabiliriz?
  3. D

arkadaşlar eski kasaların karizması ile yeni 3000 motor ve şanzumanı birleştirebilirmiyiz.?toyota da sandık motor satışı varmı.?Teşekkürler.

4. D

Nokia N95 Harici GPS Anteni?

Ynt: Nokia N95 Harici GPS Anteni? Sedat hocam teşekkürler.süper bi çözüm,tam aradığım gibi.bu sistem pasif olarak çalışıyor galiba.bunun sinyal güçlendiren türüde yapılabilir mi meslela araç şarjından beslenen gibi.biraz fazla soru oldu kusura bakmayın.ilginiz için tekrar teşekkürler.
  5. D

Nokia N95 Harici GPS Anteni?

arkadaşlar. n95 e gps harici anten takılabilir mi.araç içinde uyduları pek yakalayamıyor.saygılar.

6. D

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar bu güzel bilgiler için teşekkürler.

7. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hogeldiniz.dğru yerdesiniz.
  8. D

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? reha bey verdiğiniz bilgiler benim gibi araç alma arefesinde olan arkadaşlar iiçingerçek bir kılavuz.ford transit(300 sf kombi/ kombivan) forumlarını dolaşırken 2,2 tdci 140 bg ve 350 nm tork 6 vites ve 100 km de 7,5-8,5 lt sarfiyat...
  9. D

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? arkadaşlar yeni ford transitin 3.2 tdci 200 bg ve 6 vites 470 nm tork nasıl olur ?

10. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu derya kıbrıslı .inşaat mühendisiyim.antalyada yaşıyorum.doğa tutkunuyum.henüz bir aracım yok.antalya ve çevresinin off road için çok uygun olduğunu biliyorum.bu konuda bir tecrübem yok ve tecrübeli arkadaşlarındesteklerini bekliyorum.defender dizel almak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri