Arama sonuçlarınız

1. L

Kişisel Galeri (lunaworks)

Ynt: Kişisel Galeri (lunaworks)

2. L

Ynt: Kişisel Galeri (lunaworks) Buzdolabının üstünde :)
  3. L

Ynt: Kişisel Galeri (lunaworks) Odak namına pek bir şey yok ::)

4. L

Ynt: Kişisel Galeri (lunaworks) Kişisel Galeri ( Lunaworks ) değişimi ile yaptırım uygulamış oluyorsunuz :) Çektikçe güncelleyeceğim. Yeni karelerde görüşmek üzere :)
  5. L

Ynt: Kişisel Galeri (lunaworks) Çiçek göremeyince uğradığınız hayal kırıklığı, olumlu mu, olumsuz mu? :)

6. L

Bir kaç fotoğraf için konu açmak doğru olmayabilir ama bir amatör hoşgrülebilir sanırım :) Sevgiler Emre.

7. L

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri http://www.mehmetturgut.com/ diyebilirim :)
  8. L

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri İlginize teşekkür ederim Hakan Bey. Sınıflandırmada sanırım 2. şıkta yer alıyorum. En azından gönüllülüğümle.. Her hangi bir afet vb. durumda tv başında vah vah demektense, en azından ihtiyaç sahibinde bir tas çorba ikram edebilecek olmak bile...
  9. L

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri Doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama... Bu tip yapılanmalarda görev alan kişilerde ne tür özellikler aranmaktadır? Elbette ki görevlendirileceği konuma göre değişecektir ama yine de belli başlı kriterler vardır diye düşünüyorum. Tahminlerime göre...

10. L

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri Bu konu ilgimi çekti ama güncellenmeyeli epey olmuş. Sanırım henüz netleşen bir şey yok, ya da bir gelişme..

11. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbuldum. Teşekkür ederim herkese. Forumun diğer bölümlerinde, diğer konularda görüşmek üzere. Sevgiler. :)
  12. L

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Doğada da insandan çekinmek zorunda kalmak ne tuhaf.. Bu tip insanların ulaşmaya uğraşmayacakları yerlerde bulunmak en iyi korunma yöntemidir sanırım.

13. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ortaokula kayıt olduktan hemen sonra İzci olmuş, Bir kaç kamp deneyimi yaşayıp tadını almış ama uzun yıllar hiç alakası olamamış, Geçen bir kaç sene içinde bir kez daha yaşama şansı bulmuş, tadı damağında ve hevesi kursağında kalmış Emre adında biriyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri