Arama sonuçlarınız

1. S

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) beyfendi ısrarla olmayan birşeyi bana kabul ettirmeye çalişmayınız lütfen sizi tanımıyorum diyorum lütfen.

2. S

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) biriyle karıştırıyorsunuz efenim. benim skyteam motosikletim hiç olmadı.
  3. S

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) yok efenim benim öle bi motorum biriyle karıştırdınız sanırsam..

4. S

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) uzak durulması gereken bir motordur .sürekli masraf açar.ona vericeginiz parayla 20 yaşındada olsa bi japon almanızı öneririm. dtr 125 tarzı motorlara bakabilirsiniz..
  5. S

6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi güzel bir gezi olmuş.gezi güzeldir paylaşılan gezi daha güzeldir.teşekkürler paylaşım için..

6. S

Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ?

Ynt: Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ? hoşgeldiniz.yeni başlamak için max scooter iyi bi seçim olmayabilir.sebebi ise biraz büyük olmalarıdır.bu 2 markadan piaggio x9 250 yi tavsiye edebilirim.ikinci el alın tabiki.onun dışında yeni başlamak için honda dylan 150 de uygun olabilir.

7. S

İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008) avrupa bitince geçeriz biz o tarafa anca :)
  8. S

İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008) vay murat abim yeni aracın hayırlı olsun güzel gözüküyo. sende sardın offroad olayına.güzel gezmişsiniz. bizim buralarada bekleriz seni. cj7 ile kısaslarız hem biraz aracı:)
  9. S

Aytepe - Menekşe Yaylası Yolu Keşif Gezisi (29 Mart 2008)

Ynt: Aytepe - Menekşe Yaylası Yolu Keşif Gezisi (29 Mart 2008) murat abi gene harika gezmişsin bibloda süper gözüküyor:) teşekkürler paylaşım için..

10. S

İnönü Yaylası Yolu Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)

Ynt: İnönü Yaylası Yolu (13 Ocak 2008) baya bi hoplayıp zıplıyoruz abi. senin şu4 çekeri bi teste tabi tutalım bakalım cj 7 nin girdigi yerlere girebilecekmi :)

11. S

Ynt: İnönü Yaylası Yolu (13 Ocak 2008) sen yalnız gezmiyorsun ki 2 motor eşlik ediyoruz daha ne olsun :)
  12. S

Ynt: İnönü Yaylası Yolu (13 Ocak 2008) vay murat abi ne güzel gezmişsin. bibloya çok selam eger dedigin gibi yavaş ise pek kulanışlı olmaz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri